Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПОДАРУНКОВИЙ НАБІР URIAGE THERMAL BOX (NIGHT/MASK/50ML + STICK/4G + MILK/200ML + CR/40ML + THERMAL/WATER/300ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Uriage
Тип продукту: Набір
Виробник: Uriage
Вік: Без обмежень
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Губи
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Відновлення
  • Живлення
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Дуже суха
  • Схильна до атопії
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Подарунковий набір Uriage Thermal Box (night/mask/50ml + stick/4g + milk/200ml + cr/40ml + thermal/water/300ml) фото
ОПИС

Подарунковий набір Uriage Thermal Box (night/mask/50ml + stick/4g + milk/200ml + cr/40ml + thermal/water/300ml)

До складу набору входить:

Eau Thermale нічна зволожуюча маска Uriage Eau Thermale Water Sleeping Mask, 50 мл.
Дія маски можна порівняти із прийняттям справжньої термальної ванни. Шкіра після застосування такого косметичного продукту виглядає як після повноцінного 8-годинного сну. Завдяки присутності в її складі спеціального комплексу Hydro-Thermal Complex, маска завжди підтримує належний рівень зволоження, відновлює шкірний бар'єр. Купуючи зволожуючу нічну маску Uriage Eau Thermale Water Sleeping Mask, ви зможете доглядати шкіру максимально ефективно. Зволожуюча нічна маска Uriage Eau Thermale Water Sleeping Mask має ультралегку текстуру світло-блакитного кольору, свіжий аромат. Добре розподіляється по шкірі. Підходить для сухої зневодненої шкіри обличчя. Призначений для жінок. Вікова категорія – 18+.
Призначення
Зволожує та освіжає шкіру, запобігає її дегідратації, посилює сяйво. Відновлює водний баланс шкіри.

Eau Thermale зволожуючий стік для губ Uriage Eau Thermale Moisturizing Lipstick With Powder Thermal Water, 4 г.
Зволожуючий стік для губ Eau Thermale містить у своєму складі компоненти природного походження та сухий залишок термальної води Урьяж. Завдяки багатому складу стик прекрасно зволожує, заспокоює та захищає шкіру губ від агресивних факторів навколишнього середовища. Не містить мінеральних олій. Після застосування губи надовго залишаються м'якими і добре захищеними. Не ламається і не тане.
Призначення
Зволожує та відновлює шкіру, виконує захисну та поживну функції. Знімає сухість та чутливість.

Eau Thermale шовковисте молоко для тіла Uriage Eau Thermale Silky Body Lotion, 200 мл.
Ніжне, тануче молочко для тіла Uriage Silky Body Lotion повертає відчуття свіжості, легкості та комфорту. Усуває лущення, згладжує, пом'якшує дерму, підвищує її еластичність. Має заспокійливу дію. Завдяки ніжній текстурі та приємній консистенції відмінно розподіляється по поверхні шкіри, не створює дискомфорту. Має легкий вишуканий аромат. Миттєва дія на 24 години. Прекрасно підходить для сухої та чутливої ​​шкіри тіла. Вікова категорія 18+, унісекс.
Призначення
Застосовується для зволоження, запобігання шкірному зневодненню. Інтенсивне зволоження шкіри протягом 24 годин.

Eau Thermale зволожуючий крем Uriage Eau Thermale Creme D'Eau, 40 мл.
Унікальна формула продукту збагачена цінними мінералами та мікроелементами, завдяки чому крем нормалізує мікроциркуляцію у клітинах та відновлює гідроліпідний баланс, підтримуючи необхідний рівень вологи протягом усього дня. Легкий крем Uriage Eau Thermale має легку, не жирну текстуру і приємну консистенцію. Швидко поглинається, не викликає дискомфортних відчуттів. Протестовано дерматологами. Підходить для обличчя та області декольте для всіх типів шкіри, вікової категорії 18+.
Призначення
Прекрасно зволожує шкіру та посилює захисні можливості дерми для уникнення шкідливого впливу зовнішнього середовища. Дія зберігається протягом дня.

Термальна вода Uriage Thermal Water Spray, 300 мл.
Термальна вода Урьяж – ідеальний косметичний засіб для догляду за шкірою як дорослих, так і дітей, починаючи з народження. Термальна вода призначена для підтримки рівноваги вологи та мінеральних компонентів у клітинах епідермісу. Термальна вода Урьяж дуже зарекомендувала себе просто з метою профілактики в галузі гігієни, масажу, закріплення макіяжу. Чистота і багатство природних компонентів може назвати Термальну воду Uriage – «живою водою». Підходить для всіх типів шкіри обличчя та тіла. Спрей містить у своєму складі 100% натуральну Термальну воду Uriage із альпійських глибин Франції. 
Призначення
Завдяки 100% складу води та великої кількості мінеральних компонентів, препарат чудово зволожує та живить шкіру. Зберігає природний рівень PH шкіри. Щоденне використання дарує шкірі здоров'я, красу та захист від неприємних факторів зовнішнього середовища.

Вигода набору:
Термальна вода Uriage 300 мл у подарунок!

 

Подарунковий набір Uriage Thermal Box (night/mask/50ml + stick/4g + milk/200ml + cr/40ml + thermal/water/300ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.