Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НІЖНЕ МИЛО З КОЛД-КРЕМОМ MUSTELA GENTLE SOAP WITH COLD CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Mustela
Тип продукту: Мило брусок
Виробник: Laboratoires Expanscience
Вік: Без обмежень
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Дітям
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Ніжне мило з колд-кремом Mustela Gentle Soap With Cold Cream фото
ОПИС

Ніжне мило з колд-кремом Mustela Gentle Soap With Cold Cream

Нарешті настав час купатися! Перетворіть цей час у комфорті з ніжним милом з колд-кремом та бджолиним воском – ідеальним помічником у ванній для дитини. Це мило дбайливо та ефективно очищає та живить суху шкіру дитини. Бореться з ефектом висихання шкіри жорсткою водою при купанні. Мило з коль-кремом, виготовлене з органічного бджолиного воску. Складається із 82% інгредієнтів натурального походження. Можна використовувати для щоденного миття облиичя,  тіла та волосся немовлят та дітей. Випускається обсягом 100 р.

Призначення
М'яко очищає, зволожує та зберігає захисний бар'єр шкіри дитини.

Активні компоненти
Avocado Perseose запатентований натуральний інгредієнт: захищає шкірний бар'єр, зволожує та зберігає клітинне багатство шкіри.
- Кераміди, наповнені холодним кремом, живлять шкіру і допомагають їй підтримувати здоровий бар'єр.

Рекомендація до застосування
Нанести на вологу шкіру. Вимийте обличчя та тіло дитини, обережно спінюючи мило. Ретельно промийте чистою водою. Обережно протріть обличчя та тіло дитини рушником (не терти).

Склад:
Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua /water/eau, Parfum (Fragrance), Palm Acid, Glycerin, Sodium Chloride, Palm Kernel Acid, Octyldodecanol, Cocoglycerides, Hordeum Vulgare Extract/Extrait D'orge, Polyglyceryl-2 Dipol , Tetrasodium Etidronate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Magnesium Sulfate, Cera Alba/beeswax/cire D'abeille, Ceramide 3, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Phytosphingosine, Sodium Benzoate, Citric Acid.

Протестовано під дерматологічним та педіатричним контролем. Без парабенів, фталатів та феноксиетанолу. Гіпоалергенний: спеціально розроблений для мінімізації ризику алергічних реакцій.

Ніжне мило з колд-кремом Mustela Gentle Soap With Cold Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.