Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

DERMALIBOUR+ ЦИКА-ГЕЛЬ ОЧИЩАЮЧИЙ ДЛЯ ПОДРАЗНЕНОЇ ШКІРИ A-DERMA DERMALIBOUR+ PURIFYING FOAMING CICA-GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: A-Derma
Тип продукту: Гель
Виробник: Pierre Fabre
Вік: Без обмежень
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Інтимна зона
  • Шкіра голови
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Очищення
  • Проти свербежу
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Подразнена
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Dermalibour+ Цика-гель очищаючий для подразненої шкіри A-Derma Dermalibour+ Purifying Foaming Cica-Gel фото
ОПИС

Dermalibour+ Цика-гель очищаючий для подразненої шкіри A-Derma Dermalibour+ Purifying Foaming Cica-Gel

Очищаючий Цика-гель Dermalibour+ має інклюзивну формулу, рекомендований для щоденної гігієни обличчя, тіла, зовнішніх інтимних зон та шкіри голови. Завдяки збалансованій формулі, до складу якої входять екстракт паростків вівса Реальба, сульфату цинку та сульфату міді, засіб м'яко очищає від усіх забруднень, забезпечуючи кожному покриву дбайливий догляд, при цьому здатний знизити ризик алергії. Миттєво заспокоює подразнений епідерміс та сприяє його швидкому відновленню. Продукт можна застосовувати при подразненнях тіла, шкіри голови, обличчя і навіть зовнішніх інтимних зон. Його формула на 90% натурального походження з фізіологічним pH утворює ніжну кремоподібну піну, яка не щипає очі. Ідеально підходить для вирішення дерматологічних проблем усієї сім'ї, включаючи немовлят. Випускається обсягом 200 мл.

Призначення
Делікаьно очищає, заспокоює свербіж і знімає подразнення на шкірі. Відновлює захисний бар'єр шкіри, знижує ризик алергічних реакцій.

Активні компоненти
Гліцерин є відмінним зволожуючим засобом та джерелом нескінченних переваг. Від підвищення пружності шкіри до забезпечення проникнення інших інгредієнтів та зменшення подразнення, він займає центральне місце як незамінний елемент у догляді за шкірою.
Екстракт насіння вівса Rhealba® поєднує потужні протизапальні, протимікробні, зволожуючі та антиоксидантні властивості. Таким чином, він чудово підтримує цілісність шкірного бар'єру, захищаючи від широкого спектра зовнішніх загроз. У той же час він зменшує почервоніння та лущення, сприяючи гармонійному зовнішньому вигляду.
Сульфати міді та цинку захищають шкіру від УФ-ушкоджень, діючи як антиоксиданти. Водночас вони знижують ризик розмноження бактерій.
Лимонна кислота врівноважує рівень pH і допомагає відлущувати верхній шар відмерлих клітин шкіри, ефективно очищаючи всі ділянки. У свою чергу, це сприяє зростанню здоровіших тканин.
Токоферол, більш відомий як вітамін Е, є антиоксидантом, що захищає епідерміс від шкідливих вільних радикалів. Крім того, він має чудові зволожуючі властивості.

Рекомендації до застосування
Наносити 1-2 рази у день на вологу шкіру. Ретельно змити теплою водою.

Склад:
Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Coco Glucoside, Hexylene Glycol, Avena Sativa Extract, Peg 20 Methylglucose Dioleate, Peg 150 Distearate, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Glycerin, Peg-200 Hydrogenated Hydroxide, Sorbic Acid, Triclosan, Zinc Sulfate.

Протестовано під контролем дерматологів, педіатрів та гінекологів. Висока дитяча переносимість. Не дратує очі. Фізіологічний рівень рН. Не містить мила. Без ароматизаторів. Не містить інгредієнтів тваринного походження.

Dermalibour+ Цика-гель очищаючий для подразненої шкіри A-Derma Dermalibour+ Purifying Foaming Cica-Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.