Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МУЛЬТИЗАХИСНІ АМПУЛИ - ВІТАМІННИЙ КОНЦЕНТРАТ З ІНТЕНСИВНИМ ОМОЛОДЖУЮЧИМ ЕФЕКТОМ BABE LABORATORIOS HEALTHY AGING MULTI DEFENSE AGE RESCUE AMPOULES

Час застосування: Універсальний
Бренд: Babe Laboratorios
Тип продукту: Ампули
Виробник: Laboratorios Babe
Вік: 35+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Антивіковий
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Зневоднена
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Мультизахисні ампули - вітамінний концентрат з інтенсивним омолоджуючим ефектом Babe Laboratorios Healthy Aging Multi Defense Age Rescue Ampoules фото
ОПИС

Мультизахисні ампули - вітамінний концентрат з інтенсивним омолоджуючим ефектом Babe Laboratorios Healthy Aging Multi Defense Age Rescue Ampoules

Мультизахисні ампули – вітамінний концентрат з інтенсивним ефектом омолоджування серії Healthy Aging від іспанського бренду Babe Laboratorios. Це концентрат вітамінів A, B3, B5, C, E + провітамін D і Вітамін D-like та інших активних компонентів для боротьби зі старінням шкіри. Підходить для будь-якого типу шкіри, навіть дуже чутливої. Рівень pH 5,5. Рекомендується для корекції вікових та мімічних зморшок, а також для втомленої та зневодненої шкіри. Випускається в упаковці 7 ампул по 2 мл.

Призначення
Ампула з регенеруючою, ревіталізуючою і омолоджуючою дією, що активує природний захист шкіри і ефективно бореться з ознаками старіння.

Властивості

  • Більш гладка, зволожена і м'яка шкіра.
  • Зменшує зморшки та зміцнює шкіру.
  • Відновлює сяйво та здоров'я шкіри.
  • Захищає від забруднень.
  • Зміцнює бар'єрну функцію та балансує мікробіом.

Активні компоненти
Ніацинамід – зміцнює шкірний бар'єр і сприяє зволоженню шкіри.
Вітамін D-like – рослинна активна речовина, яка відновлює бар'єрну функцію шкіри за механізмом, подібним до вітаміну D3.
Пребіотик – стимулює ріст корисної шкірної флори, покращуючи мікробіом шкіри.
Центела азіатська збільшує вміст колагену та регенерує шкіру.
Антивіковий пептидний комплекс – пептидний комплекс, який допомагає боротися з видимими ознаками старіння шкіри, активуючи синтез колагену.
Пантенол (провітамін В5) – отриманий на основі вітаміну В5 – природний фактор зволоження.
Вітаміни А, С, Е – група вітамінів, що запобігають фотостарінню.
Провітамін D – покращує захисну функцію шкіри.
Гіалуронова кислота – зберігає шкіру зволоженою, пружною та еластичною.

Результат:

  • 95% – більш гладка шкіра.
  • 90% – більш зволожена шкіра.
  • 90% – зменшує зморшки і зміцнює шкіру.

Дерматологічні тести підтверджують значне покращення стану шкіри вже після 28-денного курсу.

Спосіб застосування
Для щоденного використання вранці та ввечері на чисту і суху шкіру.
Перед відкриттям ампули струсіть її. Зламайте верхню частину, вставте дозатор та нанесіть 1/2 ампули на обличчя, шию та зону декольте. Акуратно масажуйте до повного вбирання.
Після відкриття використовуйте частину ампули, що залишилася, протягом наступних 24 годин.

Склад:
Aqua, Peg-8 Caprylic/capric Glycerides, Propanediol, Polyglyceryl-6 Dioleate, Niacinamide, Ppg-26-buteth-26, Caprylic/capric Triglyceride, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Inulin, Centella Asiatica Callus Conditioned Media, Cichorium Intybus Root Extract, Alpha-glucan Oligosaccharide, Acetyl Hexapeptide-19, Acetyl Hexapeptide-31, Palmitoyl Hexapeptide-32, Panthenol, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, 7-dehydrocholesterol, Sodium Hyaluronate, Canola Oil, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Beta-carotene, Daucus Carota Sativa Root Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Hydroxyacetophenone, Parfum, 1,2-hexanediol, Caprylyl Glycol, Mannitol, Phosphatidylcholine, Cholesterol, Pantolactone, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Citric Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
Niacinamida – 3%, Vitamin D-Like – 3%, Prebiotic – 2%, Centella Asiatica – 2%, BABE Anti-Ageing Peptidic Complex – 2%, Panthenol – 1%, Vitamin A,C and E – 0,50%, Pro-Vitamin D – 0,50%, Hyaluronic Acid – 0,05%.

Висока толерантність шкіри. Дерматологічно та офтальмологічно протестовано.

Мультизахисні ампули - вітамінний концентрат з інтенсивним омолоджуючим ефектом Babe Laboratorios Healthy Aging Multi Defense Age Rescue Ampoules
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.