Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПОМ’ЯКШУВАЛЬНИЙ ОЧИЩУВАЛЬНИЙ ГЕЛЬ ДЛЯ СУХОЇ, ЗАГРУБІЛОЇ ТА НЕРІВНОЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ ТА ТІЛА CERAVE SOFTENING CLEANSING GEL FOR DRY, ROUGH AND UNEVEN SKIN

Час застосування: Універсальний
Бренд: CeraVe
Тип продукту: Гель
Виробник: СераВе ЛЛС (CeraVe LLC)
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Відновлення
  • Відлущування
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Дуже суха
  • Суха
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: США
Пом’якшувальний очищувальний гель для сухої, загрубілої та нерівної шкіри обличчя та тіла CeraVe Softening Cleansing Gel For Dry, Rough And Uneven Skin фото
ОПИС

Пом’якшувальний очищувальний гель для сухої, загрубілої та нерівної шкіри обличчя та тіла CeraVe Softening Cleansing Gel For Dry, Rough And Uneven Skin

Розроблена з дерматологами формула пом'якшуючого очищувального гелю, збагачена 3 необхідними церамідами, саліциловою кислотою та гіалуроновою кислотою, делікатно очищує та оновлює шкіру. Формула очищуючого гелю дбайливо відлущує суху нерівну шкіру, не пошкоджуючи її захисний бар'єр. Комбінація із трьох необхідних церамідів сприяє відновленню захисного бар'єру шкіри. Цераміди глибоко проникають у шкіру, зміцнюють природний захисний бар'єр і надовго зберігають рівень зволоженості. Випускається обсягом 236 мл.

Призначення
Дбайливо і делікатно очищає шкірний покрив. Акуратно відлущує суху шкіру, розчиняючи ороговілі луски, не пошкоджує природний захисний бар'єр. Усуває забруднення з пор і вирівнює мікрорельєф, не порушує природний мікробіом шкіри.

Активні компоненти
Цераміди 1, 3, 6-ll – надають пом'якшувальну та зволожуючу дію, запобігають втраті вологи, стимулюють захисні функції шкіри та відновлюють її природний захисний бар'єр, живлять, тонізують та знімають подразнення.
Гіалуронова кислота має відновлюючу дію, покращує структуру шкіри, скорочує дрібні зморшки.
Саліцилова кислота розкриває сальні протоки, відлущує, бореться з кератозом та комедонами.
Ніацинамід регулює виділення шкірного жиру, зменшує почервоніння, звужує пори.
Сечовина сприяє інтенсивному зволоженню шкіри.

Спосіб застосування
Нанести гель легкими масажними рухами на зволожену шкіру. Змити великою кількістю води. Уникати області навколо очей. У разі попадання в очі негайно промити достатньою кількістю води. Рекомендований для щоденного вживання.

Склад:
AQUA/WATER, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, COCAMIDOPROPYL, HYDROXYSULTAINE, GLYCERIN, NIACINAMIDE, GLUCONOLACTONE, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, PEG-150, PENTAERYTRHITYL TETRASTEARATE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, CALCIUM GLUCONATE SALICYLIC ACID, SODIUM BENZOATE, SODIUM LAUROYL, LACTYLATE CHOLESTEROL, PHENOXYETHANOL, DISODIUM EDTA, TETRASODIUM EDTA, HYDROLYZED ETHYLHEXYLGLYCERIN. D235671/1.

Гіпоалергенно. Не містить сульфатів, парабенів, віддушок.

Пом’якшувальний очищувальний гель для сухої, загрубілої та нерівної шкіри обличчя та тіла CeraVe Softening Cleansing Gel For Dry, Rough And Uneven Skin
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.