Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА РЕТИНОЛ Б3 АНТИВІКОВА КОРЕГУЮЧА ПРОТИ ГЛИБОКИХ ЗМОРШОК, НЕРІВНОГО ТОНУ ТА ТЕКСТУРИ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ LA ROCHE-POSAY RETINOL B3 PURE RETINOL SERUM

Час застосування: Ніч
Бренд: La Roche-Posay
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Vichy Laboratoires
Вік: 35+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Від фотостаріння
  • Відновлення
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Сироватка РЕТИНОЛ Б3 антивікова корегуюча проти глибоких зморшок, нерівного тону та текстури шкіри обличчя La Roche-Posay Retinol B3 Pure Retinol Serum фото
ОПИС

Сироватка РЕТИНОЛ Б3 антивікова корегуюча проти глибоких зморшок, нерівного тону та текстури шкіри обличчя La Roche-Posay Retinol B3 Pure Retinol Serum

Старіння та агресивні фактори навколишнього середовища впливають на стан шкіри, зморшки стають глибшими, тому ми всі у пошуках рішень для уповільнення цих процесів. Пропонуємо ввечері наносити на шкіру обличчя та шиї сироватку Ретинол B3 для корекції глибоких зморшок та вирівнювання кольору шкіри. Завдяки своєму складу сироватка забезпечує корекцію видимості глибоких зморшок навіть для чутливої ​​шкіри. Легка нежирна текстура зволожуючої сироватки швидко вбирається. Не закупорює пори. Об'єм 30 мл.

Призначення
Прояви фотостаріння шкіри обличчя, глибокі та поверхневі зморшки, нерівний тон і текстура, втрата пружності шкіри обличчя та шиї.

Активні компоненти
Ретинол (Вітамін А) – активний інгредієнт, також присутній у продуктах харчування як тваринного походження у формі ретинолу так і у фруктах, овочах як бет-каротин. Загальновідомими перевагами ретинолу для шкіри є зменшення глибоких зморшок, розгладжування текстури шкіри, вирівнювання кольору шкіри та зменшення недосконалостей та темних плям.
Ретинол Пальмінат при застосуванні поступово трансформується в чистий ретинол і пальмітовану кислоту, при цьому ретинол залишається в шкірі в оптимальній кількості. Отримана фракція пальмітинової кислоти сприяє поповненню ліпідів шкіри. Ця технологія забезпечує можливість боротьби з кислотами, сприяє поповненню ліпідів шкіри. Ця технологія забезпечує можливість боротьби з ознаками старіння навіть чутливої ​​шкіри.
Вітамін Б3 (наіцинамід) є важливою речовиною, що сприяє відновленню захисного бар'єру шкіри. Відомий заспокійливим і відновлюючим властивостями, цей активний інгредієнт міститься в сироватці Ретинол Б3 як інгредієнт, що «компенсує», для забезпечення переносимості, навіть чутливої ​​шкіри. Сприяє посиленню оновлення шкіри.
Термальна вода La Roche-Posay сприяє пом'якшенню, зволоженню та зменшенню відчуття дискомфорту.
Гліцерин допомагає зберегти зволоженість шкіри.

Результат
Шкіра виглядає гладкою відразу після нанесення. Після 8 тижнів використання помітно зменшення видимості глибоких зморшок на -14% і ліній зневоднення на -19%. Тон і текстура шкіри обличчя більш однорідні та покращені.

Спосіб застосування
Наносити лише ввечері на очищену шкіру обличчя та шиї, уникаючи зони навколо очей.При попаданні у вічі негайно промийте водою. Після застосування може бути використаний зволожуючий засіб для шкіри. Вранці обов'язково нанесення засобу із SPF ≥15. У період використання сироватки уникайте потрапляння на шкіру прямих сонячних променів. Не поєднуйте нанесення сироватки з іншими засобами, які також містять ретинол. У разі виникнення дискомфорту збільште проміжки між нанесеннями для адаптації шкіри до засобу. Засіб може змінити колір на жовтий після контакту з повітрям, це не впливає на ефективність або переносимість.

Склад:
AQUA /WATER, GLYCERIN, CYCLOHEXASILOXANE, ALCOHOL DENAT, PENTYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, DIMETHICONE, GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL, PPG-6-DECYLTETRADECETH-30, SODIUM HYALURONATE, RETINOL, ADENOSINE, AMMONIUMPOLYACRYLOYLDIMETHYLTAURATE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, XANTHAN GUM, POLYSILICONE-11, RETINYL PALMITATE, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, PARFUM/ FRAGRANCE. B244835/1.

Гіпоалергенно. Без ароматів.

Сироватка РЕТИНОЛ Б3 антивікова корегуюча проти глибоких зморшок, нерівного тону та текстури шкіри обличчя La Roche-Posay Retinol B3 Pure Retinol Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.