Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ОСВІТЛЕННЯ З АРТИШОКОМ APIVITA EXPRESS BEAUTY BRIGHTENING FACE MASK ARTICHOKE AHA & PHA

Час застосування: Універсальний
Бренд: Apivita
Тип продукту: Маска
Тип маски:
  • Кремоподібна
  • Гелева
Виробник: Apivita
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Натуральна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Тьмяний колір обличчя
  • Антистресова дія
  • Звуження пор
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Жирна
  • Нормальна
Країна виробництва: Греція
Країна реєстрації: Греція
Маска для обличчя ОСВІТЛЕННЯ з артишоком Apivita Express Beauty Brightening Face Mask Artichoke AHA & PHA фото
ОПИС

Маска для обличчя ОСВІТЛЕННЯ з артишоком Apivita Express Beauty Brightening Face Mask Artichoke AHA & PHA

Маска для вирівнювання кольору обличчя з артишоком – чудовим середземноморським овочем з вражаючою фіолетовою квіткою, яка розквітає на початку літа. Експрес-маска освітлює колір обличчя, зменшуючи розмір пор. Освітлююча маска на основі натуральних компонентів добре вбирається, насичує активними природними мікроелементами, надаючи шкірі обличчя природний здоровий вигляд, гарний тон і сяйво. Складається із 95% інгредієнтів натурального походження. Ідеально підходить для людей з тьмяною шкірою, пігментними плямами та розширеними порами. Не рекомендується для чутливої шкіри. Випускається в об'ємі 2 шт. / 8 мл.

Призначення
Відлущуюча маска для обличчя призначена для інтенсивного догляду за шкірою. Освітлює колір обличчя та робить пори менш помітними, зволожує та заспокоює, покращує текстуру та вирівнює тон.

Активні компоненти
Екстракт листя артишоку та азелаїнової кислоти освітлюють колір обличчя та роблять пори майже непомітними.
Екстракт листя алое, пантенол та вітамін Е заспокоюють шкірний покрив.
AHA-кислоти (гліколева, лимонна, молочна) та PHA-кислота покращують текстуру шкіри та вирівнюють тон. Інгредієнти діють як дуже м'який відлущуючий засіб, але водночас чинять фотозахисну дію на епідерміс.
Гіалуронова кислота зволожує.
Вода у формулі замінена настоєм шипшини з антиоксидантною дією.

Рекомендація до застосування
Нанесіть рясний шар на чисту шкіру, уникаючи області навколо очей. Залишіть на 10 хвилин. Видаліть надлишки засобу вологим ватним диском, а потім добре змийте водою.

Курс застосування
Використовувати 1-2 рази на тиждень.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Sodium Carboxymethyl Starch, Aqua/Water/Eau, Propanediol, C9-12 Alkane, Polyacrylate Crosspolymer-6, Polyglycerin-6, Glycolipids, Azelaic Acid, Panthenol, Gluconolactone, Cy Canina Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Allantoin, Betaine, Sodium Hyaluronate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Bisabolol, Glyceryl Stearate, Glycolic Acid, Tolycly 100 Stearate, Hydroxyacetophenone, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Magnesium Silicate, Citronellyl Methylcrotonate, Xanthan Gum, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Parfum/Fragrance, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ion.
Organic cultivation/Issu de l'agriculture biologique Rosa Canina Fruit Aqueous Infusion=Wild Rose Infusion/Infusion de rose sauvage.

Маска для обличчя ОСВІТЛЕННЯ з артишоком Apivita Express Beauty Brightening Face Mask Artichoke AHA & PHA
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.