Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ КРАСИ НІГ CAUDALIE VINOTHERAPIST FOOT BEAUTY CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Caudalie
Тип продукту: Крем
Виробник: Caudalie
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування: Ноги
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Від втоми ніг
  • Живлення
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Дуже суха
  • Суха
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Крем для краси ніг Caudalie Vinotherapist Foot Beauty Cream фото
ОПИС

Крем для краси ніг Caudalie Vinotherapist Foot Beauty Cream

Крем для ніг Vinotherapist™ живить та відновлює суху шкіру стоп, пом'якшуючи огрубілу шкіру (навіть з тріщинами). Композиція крему для ніг Vinotherapist™ включає французький червоний виноградний екстракт. Листя червоного винограду містять таніни та флавоноїди, які сприяють зменшенню почервоніння та активують мікроциркуляцію,  щоб усунути важкість в ногах. Має текстуру насиченого крему. Призначений для сухої та дуже сухої шкіри ніг та стоп. Випускається у тубі об'ємом 75 мл.

Призначення
Крем, що містить 95% інгредієнтів натурального походження, зволожує та живить шкіру стоп, зменшує відчуття сухості та лущення, роблячи шкіру більш  м'якою та ніжною.

Активні компоненти
Олія виноградних кісточок – 100% натуральна, органічна, холодного віджиму, природно живить і має антиоксидантні властивості.
Органічна олія каріте (ши) – 100% натуральна, органічна, екологічно чисте виробництво в Буркіна-Фасо жіночим кооперативом. Вона живить, регенерує та відновлює суху шкіру.
Екстракт червоного винограду – виробляється у Франції і багатий на таніни і флавоноїди, допомагає боротися з тяжкістю в ногах і знімає почервоніння, викликане сухістю шкіри.

Спосіб застосування
Використовуйте крем для ніг Vinotherapist™ вранці та (або) ввечері після душу на суху шкіру. Нагрійте крем між долонями і обережно розподіляйте його  круговими масажними рухами від стопи до гомілки.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Glutamate, Butylene Glycol, Hexyldecanol, Hexyldecyl Laurate, Sodium Polyacrylate, Dimethicone, Polymethyl Methacrylate, Stearalkonium Hectorite, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Limonene, Propylene Carbonate, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Linalool, Sodium Phytate, Tocopherol, Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Alcohol, Sodium Metabisulfite, Parfum (Fragrance), Geraniol.(099/038)

Дерматологічно протестовано. Не містить феноксіетанол, мінеральні олії, ГМО, парафін, синтетичні барвники, лаурет-сульфат натрію, фталати.

Крем для краси ніг Caudalie Vinotherapist Foot Beauty Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.