Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЖИВИЛЬНИЙ КРЕМ ДЛЯ ТІЛА CAUDALIE VINOTHERAPIST HYALURONIC NOURISHING BODY LOTION

Час застосування: Універсальний
Бренд: Caudalie
Тип продукту: Крем
Виробник: Caudalie
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Живлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Нормальна
  • Суха
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Живильний крем для тіла Caudalie Vinotherapist Hyaluronic Nourishing Body Lotion фото
ОПИС

Живильний крем для тіла Caudalie Vinotherapist Hyaluronic Nourishing Body Lotion

Крем для тіла Caudalie Vinotherapist – нова живильна гіалуронова процедура для тіла. Ідеально підходить для нормальної та сухої шкіри. Формула містить гіалуронову кислоту, органічну олію ши та антиоксидантні поліфеноли. Має легку, свіжу, без жирного блиску, не липку текстуру. Крем миттєво зволожує та надає шкірі сяяння і  ніжного аромату. Доступний у двох об'ємах: 200 мл і 400 мл.

Призначення
Професійний та розкішний догляд за тілом від Vinothérapie™ Spa Bordeaux, створений на основі натуральних активних інгредієнтів із винограду та виноградної лози для виняткових домашніх ритуалів краси. 

Властивості:

  • миттєво зволожує;
  • заспокоює суху шкіру;
  • надає шкірі м'якості та сяяння;
  • ніжно парфумує шкіру;
  • упаковка на 100% підлягає переробці. 

Активні компоненти
Гіалуронова кислота – на 100% натуральний продукт біотехнологічного походження, розгладжує шкіру і надовго дарує їй зволоження, впливаючи на верхні шари.
Органічна олія каріте – органічний продукт на 100% натурального походження, виробляється в Буркіна-Фасо з дотриманням принципів сталого розвитку. Олія живить, регенерує та відновлює суху шкіру.
Поліфеноли з кісточок французького винограду – мають антиоксидантні властивості і повністю блокують вільні радикали.

Результат
Згідно з клінічними дослідженнями, проведеними протягом 28 днів на 22 добровольцях, 87% жінок відчули, що їх шкіра щодня стає більш зволоженою, 90% жінок помітили, що їх шкіри стала повністю заспокоєною.

Спосіб застосування
Використовуйте вранці та ввечері: розітріть невелику кількість крему між долонями і нанесіть на все тіло круговими масажними рухами знизу вгору. Завдяки свіжій та легкій текстурі він швидко вбирається у шкіру, не створюючи ефекту жирної плівки, тому можна одягатися одразу після його нанесення.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Water, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract, Vitis Vinifera (Grape) Juice, Palmitoyl Grape Seed Extract, Sodium Hyaluronate, Candelilla/Jojoba/Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters, Glyceryl Stearate, Saccharide Isomerate, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate, Parfum (Fragrance), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Phytate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Sodium Citrate, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool(227/069)

Дерматологічно перевірений. Не міститься феноксіетанолу, мінеральних олій і інгредієнтів тваринного походження.

Живильний крем для тіла Caudalie Vinotherapist Hyaluronic Nourishing Body Lotion
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.