Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АМПУЛИ ДЛЯ СУХОЇ ТА НОРМАЛЬНОЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ MARTIDERM BLACK DIAMOND SKIN COMPLEX ADVANCED

Час застосування: Універсальний
Бренд: MartiDerm
Тип продукту: Ампули
Виробник: MartiDerm S.L.
Вік: 35+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Тьмяний колір обличчя
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Нормальна
  • Суха
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Ампули для сухої та нормальної шкіри обличчя MartiDerm Black Diamond Skin Complex Advanced фото
ОПИС

Ампули для сухої та нормальної шкіри обличчя MartiDerm Black Diamond Skin Complex Advanced

Комплекс Martiderm Black Diamond є унікальною сумішшю антиоксидантів з протеогліканами третього покоління, яка має синергічну дію на шкіру. Інноваційна формула, на основі технології Smart Aging, розроблена для зменшення ознак хроностаріння та/або догляду за шкірою, що втратила життєві сили. Рекомендується для нормальної та сухої шкіри обличчя з видимими ознаками старіння. Для жінок та чоловіків, 35+.

Призначення
Синергетичний ефект Proteum 89+ та Вітамінного Комплексу допомагає забезпечити та підтримати живлення, зволоження та сяйво шкіри, надати їй омолоджувального вигляду. Збагачена текстура засобу робить шкіру м'якою та шовковистою.

Активні компоненти
5% Протеум 89+ (протеоглікани третього покоління) для підвищення пружності та захисту від зневоднення;
20% вітамінний комплекс з 15% вітаміном С та 5% вітамінами А,Е, F та В5 для потужної антиоксидантної дії, живлення та освітлюючого ефекту.

Результат
Зволоження, пружність, зменшення зморшок, сяюча шкіра, тон.

Спосіб застосування
Злегка струсити перед використанням. Відкрийте ампулу за допомогою EASY OPEN за вказівкою на упаковці. Половину вмісту ампули нанести масажними рухами на шкіру обличчя, шиї та декольте до повного вбирання. Злегка помасажувати до повного поглинання. Використовуйте 1 ампулу протягом 2 днів, використовуючи кришку та основу, передбачені для її зберігання.
Якщо ви хочете збільшити ефективність, то можете використовувати в нічному догляді.

Склад
Aqua (Water), Ascorbyl Glucoside, Propylene Glycol, Dimethicone, Ascorbic Acid, Panthenol, Ethoxydiglycol, Sorbitan Oleate, Sodium Hydroxide, PEG-12 Dimethicone, Polyglyceryl-4
Laurate/Succinate, Phenyl Trimethicone, Boron Nitride, Butylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Parfum (Fragrance), Cichorium Intybus(Chicory) Root Extract, Mannitol, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Oleate, Glycine Max , Retinyl Palmitate, Cholesterol, Tocopherol, Acetyl Hexapeptide-51Amide, Glycine Soja (Soybean) Oil, Magnesium Aluminum Silicate, Glyceryl Palmitate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sodium Metabisulfite, X, , Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Ампули для сухої та нормальної шкіри обличчя MartiDerm Black Diamond Skin Complex Advanced
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.