Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АМПУЛИ №12 "БІОДИНАМІК" DR.BELTER AMPOULE №12 BIODYNAMIC

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Belter
Тип продукту: Ампули
Виробник: BelCos Cosmetic Co. Ltd.
Вік: 20+
Класифікація:
  • Професійна
  • Люкс
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розслаблення
  • Регенерація
  • Відновлення
  • Живлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Суха
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Ампули №12
ОПИС

Ампули №12 "Біодинамік" Dr.Belter Ampoule №12 BioDynamic

Цей концентрат-сироватка поєднує в собі фактори гідратації та підсилювачі колагену з активними елементами динамічної регенерації клітин для покращення контуру та пружності шкіри. Консистенція гелю, полярність негативна (-). Підходить для всіх типів шкіри, особливо для тендітної, схильної до появи зморшок та сухої шкіри. Випускається у вигляді упаковки 10 ампул по 2 мл.

Призначення
Ліфтинг, зволоження, захист шкіри від фотостаріння.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота з довгим та коротким ланцюгом, комплекс поліамінів, миттєва полімерна матриця (IPM), Belisome® Aqua, Neurobiox®, екстракт священного білого лотоса.

Рекомендація до застосування
Поступово розподіліть концентрат на попередньо очищеній шкірі обличчя, шиї та декольте. Вміст ампули можна використовувати мануально, або ионофорезом. Уникайте попадання на слизову оболонку очей.

Склад:
Aqua (Water), Pentylene Glycol, Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, Butylene Glycol, Propanediol, Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Pullulan, Decyl Glucoside, Caprylhydroxamic Acid, Glycine Soja , Maltodextrin, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Achillea Millefolium (Yarrow) Extract, Hydrolyzed Vegetable Protein, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Alpelloisom

Ампули №12 "Біодинамік" Dr.Belter Ampoule №12 BioDynamic
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.