Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАР'ЄДЕРМ-ЦИКА ДЕЙЛІ СИРОВАТКА URIAGE BARIEDERM-CICA DAILY SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Урьяж
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Uriage
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Тьмяний колір обличчя
  • Відновлення
  • Перші вікові зміни
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Бар'єдерм-цика Дейлі сироватка Uriage Bariederm-CICA Daily Serum фото
ОПИС

Бар'єдерм-цика Дейлі сироватка Uriage Bariederm-CICA Daily Serum

Шкіра обличчя стає тьмяною при впливі негативних факторів середовища (екстремальні температури, висока вологість, забруднене повітря), після постійного носіння захисної маски, після гігієнічних та естетичних процедур (пілінг, гоління, лазер, застосування АНА або спиртових лосьйонів). Лабораторія Урьяж розробила щоденний догляд, спрямований на відновлення та захист тьмяної шкіри обличчя Uriage Bariederm Cica Daily Serum. Бар'єдерм-цика відновлююча сироватка для обличчя - ідеальний регенеруючий і загоюючий засіб для шкіри, що відчуває стрес і щодня піддається негативному впливу зовнішнього середовища, догляд за шкірою обличчя під час носіння захисних масок. Ультра-легка освіжаюча текстура, без запаху. Рекомендується для жінок та чоловіків. Для всіх типів шкіри, у тому числі чутливої. Випускається в пляшечці з піпеткою і з помпою, що дозволяє легко дозувати засіб, об'ємом 30 мл.

Призначення
Відновлення, зволоження та захист шкіри обличчя, яка піддається впливу агресивних факторів навколишнього середовища та після гігієнічних та естетичних процедур. Відновлює баланс мікробіома, стимулює зміцнення та регенерацію шкіри, вирівнює тон, заспокоює пошкоджену та вразливу шкіру та бореться з ознаками старіння.

Властивості
Сироватка може застосовуватися для профілактики та підвищення стійкості шкіри до несприятливих факторів, а також як лікування з метою відновлення шкіри. Завдяки унікальному поєднанню компонентів вона не тільки інтенсивно зволожує, а й сприяє зміцненню природного епідермального бар'єру, відновленню мікробіома, прискорює процеси регенерації та повертає відчуття комфорту.

Активні компоненти
Термальна вода Uriage 10% зволожує, пом'якшує, усуває подразнення та почуття дискомфорту.
Термально-біотичний комплекс 10.5% (термальна вода Uriage та пребіотик Інулін) відновлює епідермальний бар'єр, нормалізує мікрофлору шкіри.
Гіалуронова кислота насичує клітини вологою, розгладжує мікрорельєф, підвищує пружність.
Центелла азіатика та вітамін В5 заспокоюють, відновлюють та загоюють, підвищують захисні властивості.
Дипептид виявляє антиоксидантні властивості, прискорює регенерацію дерми.
На 97% складається із натуральних інгредієнтів, що забезпечує високу переносимість.

Рекомендація до застосування
Нанести кілька крапель на обличчя на ідеально очищену суху шкіру. Потім нанесіть Bariederm Cica Daily Gel-Cream, або звичний засіб щоденного догляду. Застосовувати щодня вранці та ввечері. Уникати контакту з очима

Курс застосування
У профілактичних цілях: використовувати тривалий термін, щоб у довгостроковій перспективі зміцнити шкіру та зробити її більш стійкою до впливу агресивних факторів довкілля, обмежити появу ознак втоми.
В якості лікування: місячний курс – для стимулювання відновлення, здорової та сяючої шкіри.

Склад:
Aqua (Water, Eau), Glycerin, Diglycerin, 1,2-hexanediol, Inulin, Panthenol, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Propanediol, Centella Asiatica Leaf Extract, Citric Acid, Zinc Gid.

Без консервантів. Без ароматизаторів.

Бар'єдерм-цика Дейлі сироватка Uriage Bariederm-CICA Daily Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.