Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДИТЯЧИЙ НАБІР "ГІГІЄНА ТА ДОГЛЯД" BABE LABORATORIOS PEDIATRIC SET (GEL/500ML + MILK/100ML + SHMP/200ML + INTIMATE/GEL/5ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Babe Laboratorios
Тип продукту: Набір
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Laboratorios Babe
Вік: Без обмежень
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Волосся
  • Тіло
Призначення товару:
  • Щоденна гігієна
  • Захист
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Дітям
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Дитячий набір
ОПИС

Дитячий набір "Гігієна та догляд" Babe Laboratorios Pediatric Set (gel/500ml + milk/100ml + shmp/200ml + intimate/gel/5ml)

До складу набору входить:

Дитячий гель Babe Laboratorios Pediatric Bath Gel, 500 мл
Дуже ніжний гель для душу, який ідеально підходить для щоденного догляду за чутливою шкірою дитини або дитини. Завдяки своїй делікатній формулі не сушить шкіру, підтримуючи природний рівень зволоження та захисту. Його формула синдета (синтетичного миючого засобу) очищає ніжну шкіру малюків, не чинячи агресивної дії. Дарує шкірі м'якість та свіжість.

Дитяче зволожуюче молочко для тіла Babe Laboratorios Pediatric Moisturising Body Milk, 100 мл
Лосьйон для тіла, ідеально підходить для щоденного догляду та зволоження шкіри немовлят та дітей. Швидко вбирається, не залишає жирного сліду чи плівки, не стягує шкіру. Містить олію індійської гарцинії, яка підтримує і зміцнює природну захисну функцію шкіри. Зволожує, захищає шкіру та доглядає її. Підходить для масажу шкіри дитини після купання. Дарує відчуття хорошого самопочуття та комфорту ніжної та чутливої шкіри малюків.

Дитячий ультрам'який шампунь Babe Laboratorios Extra Mild Pediatric Shampoo, 200 мл
Делікатно очищає, доглядає і захищає шкіру голови та волосся малюка. Дуже ніжно очищає і кондиціонує волосся, роблячи його м'яким і блискучим завдяки кондиціонуючим добавкам для волосся. Має рівень pH відповідний природному рівню pH в області слізного каналу, що дозволяє уникнути подразнення очей і полегшує купання.

Вигода набору:
Дитячий гель для гігієни Babe Laboratorios Pediatric, 5 мл у подарунок.
Косметичка у подарунок, 1 шт.
Економія 25% в порівнянні, якщо купувати засоби окремо (Зволожуюче молочко 100 мл у подарунок).

 

Дитячий набір "Гігієна та догляд" Babe Laboratorios Pediatric Set (gel/500ml + milk/100ml + shmp/200ml + intimate/gel/5ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.