Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ІНТЕНСИВНО ЗВОЛОЖУЮЧА БОНД-МАСКА ДЛЯ ВОЛОССЯ OLAPLEX №8 BOND INTENSE MOISTURE MASK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Olaplex
Тип продукту: Маска
Тип волосся:
  • Для всіх типів
  • Пошкоджені
  • Пофарбовані
Виробник: Olaplex
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Від посіченого волосся
  • Розгладження
  • Для зміцнення волосся
  • Для блиску
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Інтенсивно зволожуюча бонд-маска для волосся Olaplex №8 Bond Intense Moisture Mask фото
ОПИС

Інтенсивно зволожуюча бонд-маска для волосся Olaplex №8 Bond Intense Moisture Mask

Висококонцентрована маска Olaplex №8 Bond Intense Moisture Mask забезпечує інтенсивне живлення та тривале зволоження локонів, покращує їх структуру, бореться з ламкістю і посіченими кінчиками. Засіб містить велику кількість корисних інгредієнтів, завдяки яким повертає пасмам силу та блиск, робить їх м'якими та шовковистими. Продукт легко проникає в структуру волосся, розгладжує верхній шар кожної волосинки, запобігає втраті природної вологи. Легка кремова текстура не обтяжує і надає щільності волоссю. Підходить для всіх типів волосся, особливо для фарбованого і волосся, схильного до хімічного впливу. Випускається об'ємом 100 мл.

Призначення
Надає блиску та гладкості волоссю, інтенсивно зволожує.

Активні компоненти
Гуар робить волосся шовковистим і м'яким, відновлює його структуру, а також виступає в ролі антистатика.
Олія насіння соняшника має здатність до утримання вологи в стрижні волосся, захищає від несприятливого впливу навколишнього середовища, має антистатичний ефект, відновлює пошкоджені або тонкі ділянки пасм.
Олія насіння лимонника альба (пінника лугового) добре зволожує, живить і має захисну функцію, створюючи найтоншу плівку, яка перешкоджає випаровуванню вологи, надає блиску волоссю.
Комплекс амінокислот зволожують, регенерують і відновлюють волосся.
Гідролізовані ефіри жожоба потужні пом'якшувальні, зволожуючі та кондиціональні властивості, полегшує розчісування.
Олія авокадо є джерелом вітамінів А, D і Е, а також відмінним джерелом калію і лецитину. Вона добре вбирається, зміцнює, заспокоює, захищає, надає гладкість та еластичність.
Конопляне масло захищає від шкідливого впливу ультрафіолетових променів; волосся стає еластичним і менш ламким, інтенсивно зволожує волосся.
Олія рисових висівок Oryza Sativa Потужний антиоксидант.
Омега-3 і 6 жирних кислот інтенсивно живлять волосся. Захист волосся від УФ-променів.

Рекомендація до застосування
Нанесіть на чисте вологе волосся (після шампуню), розподіліть по всій довжині. Потримайте на волоссі 10 хвилин і змийте теплою водою.

Склад:
Water (Aqua/Eau), Dimethicone, Cetyl Alcohol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Glycerin, Stearyl Alcohol, Ethylhexyl Olivate, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Bromide, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Quaternium-80, Rosa Canina (Rose Hip) Seed Extract, Ceramide AP, Ceramide NP, Hydrolyzed Jojoba Esters, Sodium Hyaluronate, Sodium PCA, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Arginine, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Jojoba Esters, Panthenol, Squalane, Carthamus Tinctorius (Sunflower) Seed Oil, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Histidine, Hydroxyethylcellulose, Phenylalanine, Aspartic Acid, PCA, Phosphatidylcholine, Citric Acid, Sodium Lactate, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Bis-Cetearyl Amodimethicone, Fragrance (Parfum), Citral, Hexyl Cinnamal, Limonene.

Інтенсивно зволожуюча бонд-маска для волосся Olaplex №8 Bond Intense Moisture Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.