Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДЕННИЙ АНТИВІКОВИЙ КРЕМ ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ ЩІЛЬНОСТІ ТА ПРУЖНОСТІ НОРМАЛЬНОЇ ТА КОМБІНОВАНОЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ VICHY NEOVADIOL REDENSIFYING LIFTING DAY CREAM

Час застосування: День
Бренд: Vichy
Тип продукту: Крем
Виробник: Vichy Laboratoires
Вік: 45+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Відновлення
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Живлення
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Комбінована
  • Нормальна
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Денний антивіковий крем для збільшення щільності та пружності нормальної та комбінованої шкіри обличчя Vichy Neovadiol Redensifying Lifting Day Cream фото
ОПИС

Денний антивіковий крем для збільшення щільності та пружності нормальної та комбінованої шкіри обличчя Vichy Neovadiol Redensifying Lifting Day Cream

З появою перших ознак менопаузи в організмі жінки відбувається перебудова, що впливає на її зовнішній вигляд, прискорюючи процеси старіння: знижується синтез колагену у шкірі, погіршується робота сальних залоз, шкіра втрачає щільність. Лабораторії Vichy розробили легкий крем, що поєднує вулканічну воду Vichy, збагачену 15 мінералами, Про-Ксилан, екстракт Касії та гіалуронову кислоту. Формула допомагає компенсувати вплив менопаузи на шкіру, покращуючи її стан: шкіра щільніша, пружна та еластична. Підходить для нормальної та комбінованої шкіри, а також чутливої. Випускається обсягом 50 мл.

Призначення
Компенсація впливу менопаузи на шкіру від зморшок;
Скорочення зморшок та підвищення чіткості контурів обличчя;
Підвищення пружності, щільності та еластичності шкіри.

Активні компоненти
Ніоцинамід регулює синтез меланіну, вирівнюючи тон шкіри.
Унікальне поєднання Проксилану та екстракту Касії для компенсації видимих ​​ознак старіння шкіри. Коригує видимі ознаки впливу кортизолу на шкіру, підвищуючи синтез колагену та гіалуронової кислоти у шкірі.
Гіалуронова кислота наповнює шкіру та покращує її пружність. Розгладжує шкіру, забезпечує ефективне зволоження.
Термальна вода Vichy вміщує концентрацію 15 різних видів мінералів, знижує випаровування вологи, відновлює структуру, заспокоює.

Результат
Шкіра виглядає гладкішою, а її тонус відновлений. Контури чіткіші. Зморшки розгладжені. Шкіра більш щільна та еластична.

Рекомендації до застосування
Наносити щоранку на очищену шкіру обличчя та шиї. Уникати контуру навколо очей.

Склад:
Aqua / Water / Eau - Glycerin - Dimethicone - Hydrogenated Polyisobutene - Niacinamide - Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol - Alcohol Denat - Propylene Glycol - Synthetic Wax - Silica - Peg-10 Dimethicone - Dimethicone/peg-10 / Yellow 6 - Ci 77891 / Titanium Dioxide - Sodium Polyacrylate - Содіум / Fragrance.

Протестовано під дерматологічним контролем. Гіпоалергенно.

Денний антивіковий крем для збільшення щільності та пружності нормальної та комбінованої шкіри обличчя Vichy Neovadiol Redensifying Lifting Day Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.