Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР "РУБІНОВА ЛЕГЕНДА" ESTEL PROFESSIONAL OTIUM CHOCOLATIER RUBY LEGEND (LIP/BALM/10ML + HAND/CR/50ML + SPR/200ML + SMP/250ML + BALM/200ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Estel Professional
Тип продукту: Набір
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Estel Professional
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування:
  • Волосся
  • Губи
  • Руки
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Розгладження
  • Для блиску
  • Захист
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Росія
Країна реєстрації: Росія
Набір
ОПИС

Набір "Рубінова легенда" Estel Professional Otium Chocolatier Ruby Legend (lip/balm/10ml + hand/cr/50ml + spr/200ml + smp/250ml + balm/200ml)

До складу набору входить:

Блиск-бальзам для губ Повітряний поцілунок Estel Professional Otium Chocolatier Lip Balm Air Kiss, 10 мл.
Дарує зволоження та живлення, захищає від негативних зовнішніх факторів, розгладжує та наповнює шкіру губ легким сяйвом.

Крем для рук Рожевий шоколад Estel Professional Otium Chocolatier Hand Cream Pink Chocolate, 50 мл.
Засіб збагачений трьома живильними оліями - макадамії, авокадо та какао. Ці інгредієнти активують механізм регенерації клітин, інтенсивно зволожують та ретельно пом'якшують епідерміс. Вони допомагають відновити цілісність покриву шкіри, а також підтримують оптимальний рівень гідратації.

Спрей двофазний для волосся "Полунична глазур" Estel Professional Otium Chocolatier Pink Spray, 200 мл.
Незмивний спрей двофазний для волосся Полунична глазур Chocolatier, універсальний засіб для догляду, який припаде до смаку локонам будь-якого типу. Завдяки своїй багатофункціональності, найлегшій текстурі та чарівному полунично-шоколадному аромату, спрей забезпечує пролонговане зволоження, зміцнення на структурному рівні, антиоксидантне живлення та захист. Містить сік полуниці та молочні протеїни. Засіб поєднується із будь-якими стайлінговими продуктами.

Шампунь "Рожевий шоколад" Estel Professional Otium Chocolatier Shampoo Pink Chocolate, 250 мл.
Перетворюючись на волоссі в ніжну повітряну піну, шампунь Otium Chocolatier Pink Shampoo заворожує своїм ароматом: насолода шоколаду, доповненими нотками полуниці, що ваблять. Делікатно очищає, змиває всі стійкі забруднення, чудово освіжає та гарантує локонам м'якість та пишність.

Бальзам для волосся Рожевий шоколад Estel Professional Otium Chocolatier Balm Pink Chocolate, 200 мл.
Унікальний бальзам для волосся Рожевий шоколад Chocolatier, з привабливим ароматом полуниці та шоколаду, має текстуру заварного крему та ніжний аромат білого шоколаду. Дарує волоссю кашемірову м'якість та ніжність.

Набір "Рубінова легенда" Estel Professional Otium Chocolatier Ruby Legend (lip/balm/10ml + hand/cr/50ml + spr/200ml + smp/250ml + balm/200ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.