Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СУПЕРСИРОВАТКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ "ЧЕРВОНИЙ ПЕРЕЦЬ" ERBORIAN RED PEPPER SUPER SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Erborian
Тип продукту: Сироватка
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Тьмяний колір обличчя
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва:
  • Південна Корея
  • Франція
Країна реєстрації:
  • Південна Корея
  • Франція
Суперсироватка для обличчя
ОПИС

Суперсироватка для обличчя "Червоний перець" Erborian Red Pepper Super Serum

Суперсироватка "Червоний перець" Erborian Red Pepper Super Serum заряджає «батарейку» шкіри, надаючи їй природне сяйво і енергію! Завдяки своїй невагомій рідкій текстурі продукт повертає шкірі бадьорість і відчуття свіжості. Об'м 30 мл.

Призначення
Сироватка підходить для всіх типів шкіри, миттєво наповнює її енергією та зменшує тьмяність.

Властивості
Сироватка містить отшелушивающие компоненти природного походження, які впливають на поверхню шкіри, роблячи її більш рівною і гладкою.

Активні інгредієнти
Екстракт Червоного перцю (Capsicum Annuum Fruit Extract): володіє бадьорять і антиоксидантними властивостями, надає шкірі природне сяйво;
Водні екстракти Червоного перцю (Capsicum Annuum Leaf Extract): одержані шляхом парової мацерації червоного перцю, містять мінерали, необхідні для підтримки балансу і зволоження шкіри;
PHA (Gluconolactone): видаляє омертвілі клітини шкіри і сприяє їх оновленню. Дбайливо розгладжує мікрорельєф і покращує текстуру шкіри;
Інулін: пребиотик, що підтримує баланс шкіри;
80% екстракту Червоного перцю, 90% інгредієнтів натурального походження.

Секрет нанесення
Проникнення активних інгредієнтів краще, якщо шкіра волога.

Спосіб застосування
При першому використанні натисніть на помпу кілька разів, щоб активувати подачу засобу. Оскільки текстура рідка, натискаючи на помпу, тримайте засіб над долонею, щоб він не пролився. Ретельно очистіть шкіру обличчя. Нанесіть невелику кількість сироватки, акуратно помасажуйте обличчя і шию. Завершіть процес нанесенням улюбленого зволожуючого крему. Час застосування ранок / вечір. Уникайте потрапляння в область навколо очей.

Через високу частку інгредієнтів натурального походження колір продукту може з часом змінитися. Це не впливає на його ефективність або якість.

Склад
CAPSICUM ANNUUM LEAF EXTRACT - PROPANEDIOL - AQUA / WATER - GLUCONOLACTONE - 1,2-HEXANEDIOL - INULIN - CAPSICUM ANNUUM FRUIT EXTRACT - SODIUM CITRATE - HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE - OCTYLDODECETH-16 - CITRIC ACID - BUTYLENE GLYCOL - ETHYLHEXYLGLYCERIN - PARFUM / FRAGRANCE - BENZYL BENZOATE - LIMONENE - LINALOOL.

Не містить спирту і силіконів.

Суперсироватка для обличчя "Червоний перець" Erborian Red Pepper Super Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.