Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ТОЛЕРАН ДЕРМАЛЕРГО ЗАСПОКІЙЛИВИЙ ДЛЯ ГІПЕРЧУТЛИВОЇ І СХИЛЬНОЇ ДО АЛЕРГІЇ СУХОЇ І ДУЖЕ СУХОЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ ТА ОЧЕЙ LA ROCHE POSAY TOLERIANE DERMALLERGO CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: La Roche-Posay
Тип продукту: Крем
Виробник: La Roche-Posay Laboratoire
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Від подразнення шкіри
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Алергічна
  • Гіперчутлива
  • Дуже суха
  • Суха
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Крем ТОЛЕРАН ДЕРМАЛЕРГО заспокійливий для гіперчутливої і схильної до алергії сухої і дуже сухої шкіри обличчя та очей La Roche Posay Toleriane Dermallergo Cream фото
ОПИС

Крем ТОЛЕРАН ДЕРМАЛЕРГО заспокійливий для гіперчутливої і схильної до алергії сухої і дуже сухої шкіри обличчя та очей La Roche Posay Toleriane Dermallergo Cream

Нове наукове відкриття: алергічна шкіра страждає на дисбаланс мікробіома. Мікробіом (невидима екосистема мікроорганізмів на вашій шкірі) допомагає підтримувати захисні функції шкіри. При підвищеній чутливості ці функції можуть бути порушені. Для оптимальної ефективності дерматологічні інновації La Roche-Posay компенсують дисбаланс мікробіома за допомогою нової унікальної пробіотичної фракції сфінгобіоми. Вона зміцнює природні захисні сили шкіри. Крем Toleriane Dermallergo Cream інтенсивний заспокійливий дерматологічний догляд за шкірою обличчя від La Roche Posay розроблений для гіперчутливої, алергічної, сухої та дуже сухої шкіри. Крем залишає захисну плівку, миттєво покращуючи комфорт шкіри. Має ніжну консистенцію, миттєво вбирається, не залишаючи слідів на шкірі. Підходить для використання на обличчі, шиї та зони навколо очей. Випускається обсягом 40 мл.

Призначення
Інтенсивно знімає свербіж, відновлює бар'єр за 1 годину, зволожує 48 годин та надовго зменшує почервоніння та підвищену чутливість шкіри, відновлюючи комфорт.

Активні інгредієнти
Сфінгобіома (нова інновація від La Roche-Posay) екстракт бактерій з термальної води La Roche-Posay допомагає підтримувати бар'єрну функцію мікробіома шкіри, знижуючи прояви її чутливості.
Нейросенсин - дуже пом'якшувальний засіб, що усуває ознаки подразнення та чутливості шкіри.
Олія каріте і Сквалан - зволожують шкіру і зміцнюють її природний захисний бар'єр.
Вода з термального джерела La Roche-Posay заспокоює та знімає подразнення шкіри.

Результат
Інтенсивний догляд відчутно заспокоює, зволожує і знижує прояви чутливості шкіри: лущення, стягнутість, сухість і почуття дискомфорту. Відновлює та посилює захисний бар'єр шкіри.

Рекомендації до застосування
Наносити вранці та ввечері після очищення шкіри на чисту суху шкіру обличчя, шиї та контуру очей.

Склад:
Aqua/Water/Eau; Isocetyl Stearate; Squalane; Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter; Dimethicone; Glycerin; Zea Mays Starch/Corn Starch; Pentylene Glycol; Butylene Glycol; Glyceryl Stearate; Peg-100 Stearate; Cetyl Alcohol, Salvia Miltiorrhiza Root Extract; Dimethiconol; Sodium Hydroxide; Sphingomonas Ferment Extract; Caprylyl Glycol; Citric Acid; Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester; Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate; Crosspolymer. 279638/1.

Для надвисокої переносимості протестовано на шкірі з алергією.

Крем ТОЛЕРАН ДЕРМАЛЕРГО заспокійливий для гіперчутливої і схильної до алергії сухої і дуже сухої шкіри обличчя та очей La Roche Posay Toleriane Dermallergo Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.