Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПІЛІНГ-ТОНЕР З КОЛАГЕНОМ FARMSTAY DR.V8 SOLUTION COLLAGEN PEELING TONER

Час застосування: Універсальний
Бренд: FarmStay
Тип продукту: Тонер
Виробник: MYUNGIN COSMETICS CO
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Омолодження
  • Пілінг
  • Тонізація
  • Відлущування
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Пілінг-тонер з колагеном FarmStay Dr.V8 Solution Collagen Peeling Toner фото
ОПИС

Пілінг-тонер з колагеном FarmStay Dr.V8 Solution Collagen Peeling Toner

Пілінг-тонер з колагеном Farm Stay Dr.V8 Solution Collagen Peeling Toner - очищуючий тонер на основі комплексів кислот і морського колагену, забезпечить шкіру пружністю і ідеальним мікрорельєфів.

Призначення
Тонер використовується відразу після очищення шкіри, інтенсивно зволожує її, живить і тонізує, сприяє закриттю пор, також призводить до підвищення еластичності шкіри, розгладженню зморшок, покращує колір обличчя. Має омолоджуючий ефект, володіє ліфтінговою дією, а також забезпечує антивіковий догляд.

Властивості
Засіб зволожує шкіру після очищення, делікатно відлущує і заспокоює її. Активізує обмінні процеси, оновлення та регенерацію клітин шкіри, підвищує тонус. Низькомолекулярна гіалуронова кислота в складі тонера інтенсивно зволожує шкіру.

Активні інгредієнти
Морський колаген заповнює сполучні тканини і відновлює молекулярну структуру шкіри, підвищуючи її еластичність і пружність, підтягуючи овал обличчя і розгладжуючи вікові зморшки.
Ніацинамід освітлює пігментні плями, коригує нерівний тон шкіри, пом'якшує сліди постакне. Забезпечує потужне клітинне оновлення шкіри, є сильним антиоксидантом, що захищає від агресивного впливу ультрафіолету і вільних радикалів.
Алантоїн має кератолічну дію, що сприяє клітинної регенерації шкіри, швидкому загоєнню саден і тріщин, зняття роздратувань. Він пом'якшує роговий шар, стимулює видалення відмерлих клітин. Завдяки цій властивості алантоїн ефективно попереджає закупорку пір, утворення комедонів (чорних крапок) і запальних елементів.
Пантенол стимулює відновлення цілісності шкірних покривів, знімає почервоніння і роздратування, має ранозагоювальні властивості.

Спосіб застосування
Нанесіть трохи засобу на ватяний диск і ретельно протріть шкіру обличчя легкими рухами.

Склад
Water, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, C12-14 Pareth-12, Octyldodeceth-16, Sodium Citrate, Lactic Acid, Allantoin, Panthenol, Adenosine, Fragrance, Disodium EDTA, Propanediol, Hydrolyzed Collagen (100ppm) , Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Thymus Vulgari (Thyme) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Origanum Majorana Leaf Extract , maltobionic Acid, Glycine, Serine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Leucine, Alanine, Lysine, Arginine, Tyrosine, Phenylalanine, Treonine, Proline, Valine, Isoleucine, Histidine, Methionine, Cysteine, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Betaine Salicylate.

Пілінг-тонер з колагеном FarmStay Dr.V8 Solution Collagen Peeling Toner
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.