Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АМПУЛИ ВІД ВИПАДІННЯ ВОЛОССЯ MARTIDERM ANTI HAIR-LOSS AMPOULES

Час застосування: Універсальний
Бренд: MartiDerm
Тип продукту: Ампули
Тип волосся:
  • Пошкоджені
  • Ослаблені
Виробник: MartiDerm S.L.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Для густоти волосся
  • Для зміцнення волосся
  • Від випадіння волосся
  • Відновлення
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Ампули від випадіння волосся Martiderm Anti Hair-loss Ampoules фото
ОПИС

Ампули від випадіння волосся Martiderm Anti Hair-loss Ampoules

Призначення
Інтенсивний догляд від випадіння будь-якого типу (тимчасового та хронічного). Уповільнюють випадіння, стимулюють ріст, роблять волосся густішим, зміцнюють.

Властивості
Засіб на основі біотехнологічних інновацій для топічного використання, що допомагає уповільнити випадіння та стимулює ріст волосся. HGFx3® - ексклюзивний інгредієнт, що поєднує 3 фактори росту, які подовжують фазу анагену (фаза росту) волосся та сприяють збільшенню густоти і зміцненню волосся.

Активні компоненти
Фактори росту, CLA - глутатіон комплекс, сірковміщуючі амінокислоти, вітаміни. 

Спосіб застосування
Наносити на сухе або вологе волосся. Для оксигенації шкіри голови перед нанесенням розчіcувати волосся протягом двох хвилин. Відкрити ампулу та встановити аплікатор. Нанести вміст 1 ампули на шкіру голови. Злегка помасажувати кінчиками пальців для кращого проникнення засобу. Не змивати. 
Регулярність використання є запорукою отримання бажаного результату. Інтенсивний догляд: 1 ампула на день протягом 28 днів. Підтримуючий догляд: 1 ампула 3 рази на тиждень. Рекомендований мінімальний курс – 2-3 місяці.

Результат
Зменшує випадіння, волосся міцне і густіше.

Склад
Aqua (Water), Alcohol Denat., Ethoxydiglycol, Butylene Glycol, Betaine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Nicotiana Benthamiana Hexapeptide-40 Sh-Polypeptide-86, Nicotiana Benthamiana Hexapeptide-40 Sh-Polypeptide-9, Nicotiana Benthamiana Octapeptide-30 Sh-Oligopeptide-2, Tocopheryl Nicotinate, Panthenyl Ethyl Ether, Potassium Glutathione Isomerized Linoleate, Sodium DNA, Inositol, Lactic Acid, Milk Protein, Acetyl Cysteine, Acetyl Methionine, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinoyl Tripeptide-1, Disodium EDTA, PPG-26-Buteth-26, Potassium Chloride, Lactose, Sodium Citrate, Citric Acid, Phosphate Buffered Saline, Tris Buffered Saline, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid.
Дерматологічно протестовано.

Ампули від випадіння волосся Martiderm Anti Hair-loss Ampoules
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.