Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДЕПІГМЕНТУЮЧА ЛІПОСОМАЛЬНА СИРОВАТКА SESDERMA LABORATORIES AZELAC RU

Час застосування: Ніч
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Сироватка
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 30+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Омолодження
  • Антивіковий
  • Відновлення
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Об'єм товару: 30 мл
Депігментуюча ліпосомальна сироватка SesDerma Laboratories Azelac Ru фото
ОПИС

Депігментуюча ліпосомальна сироватка SesDerma Laboratories Azelac Ru

Концентрована омолоджуюча сироватка з азелаїновою кислотою Sesderma AZELAC RU - це "засіб-знахідка" для шкіри схильної до пігментації і різних шкірних висипань. Вона освітлює гіперпігментацію будь-якого походження, вирівнює загальний тон шкіри та перешкоджає появі нових. Засіб збагачений інкапсульованими в ліпосоми компонентами, що безпосередньо впливають на причину появи пігментації. Косметичний продукт може використовуватися для лікування ластовиння, пігментних плям після вагітності, сонячних плям. А також у комбінації з хімічними або лазерними процедурами з відбілювання епідермісу.

Призначення
Засіб є універсальним та багатофункціональним косметологічним препаратом, який створений для жінок віком від 30 років. Підходить для будь-якого типу шкіри.

Властивості
- Відбілює темні плями після вагітності;
- Має протизапальну властивість;
- Має антиоксидантну дію на шкірний покрив;
- Зменшує гіперпігментацію мелазми;
- Забирає червоні плями, вирівнює тон обличчя.

Активні компоненти
- Вільна та ліпосомована гліколева кислота відповідає відновлення шкірного покриву, запускає механізми синтезу колагену та еластину, відлущує омертвілі клітини, зволожує шкіру та заспокоює її.
- Азелаїнова кислота має антимікробну властивість, запобігає появі нових вугрів і прищів, є антиоксидантом, тому має виражену протизапальну дію на шкіру, зменшує почервоніння, прибирає розацеа.
- Мигдальна кислота є найлегшою із фруктових кислот, яка може використовуватися для пілінгу шкіри, тому засоби з цією кислотою можна використовувати навіть найчутливішою шкірою. Мигдальна кислота добре очищає, підтримує тонус шкіри, позбавляє дрібних зморшок і пігментних плям на шкірі.
- Фітинова кислота має антиоксидантні та освітлювальні властивості, зменшує ризик післязапальної пігментації.
- Ферулова кислота забезпечує виражений антиоксидантний, омолоджуючий освітлювальний та сонцезахисний ефект. Збільшує активність та біодоступність вітаміну Е. Знижує пігментацію на шкірі, запобігає фітопушкодженню на шкірі та зморшкам.

Застосування
Засіб необхідно використовувати перед сном. Нанесіть сироватку на попередньо очищену шкіру обличчя, шиї та декольте, вмасажуйте і дайте повністю вбратися. Необхідне щоденне використання сонцезахисних засобів. 
Ліпосомальну сироватку рекомендується застосовувати разом з іншими препаратами серії Azelac, щоб позбавитися пігментації в максимально короткі терміни. Також сироватка сумісна з іншими лінійками SesDerma, тому ви зможете підібрати собі той догляд, який задовольнить усі потреби шкіри.

Курс застосування
Мінімальна тривалість курсу – 3 місяці.

Склад:
Aqua, Propylene Glycol, Lecithin, Alcohol, Polymethyl Methacrylate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, 4-Butylresorcinol, Ascorbyl Glucoside, Retinol, Azelaic Acid, Niacin, Undecylenoyl Phenylalanine, Glycyr -20/6 Dimethicone, Sodium Cholate, Polysorbate 20, Xanthan Gum, Carbomer, Triethanolamine, Tocopheryl Acetate, Bht, Sodium Hydroxyde, Caprylic/capric Triglyceride, Sodium Chloride, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Bha, Pha, Hydrochloric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Citronellyl Methylcrotonate, Citral, Coumarin, Eugenol, D-Limonene, Isoeugenol.

Депігментуюча ліпосомальна сироватка SesDerma Laboratories Azelac Ru
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.