Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНИЙ BB КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ SPF30 AVERAC BB CREAM SPF30

Рівень SPF: SPF 30
Час застосування: День
Бренд: Averac
Тип продукту: BB-крем
Виробник: AMIFAR LABORATORIS S.L.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Захист від сонця
  • Коригуючий та маскуючий догляд
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Сонцезахисний BB крем для обличчя SPF30 Averac BB Cream SPF30 фото
ОПИС

Сонцезахисний BB крем для обличчя SPF30 Averac BB Cream SPF30

Сонцезахисний крем BB від Averac допоможе створити природний і рівний тон шкіри, а також захистить її від шкідливого впливу ультрафіолетових променів. Завдяки вмісту SPF30, крем допомагає запобігти передчасному старінню шкіри та появі пігментних плям. Засіб має легку текстуру, яка легко наноситься та швидко вбирається, не залишаючи жирних слідів на шкірі. Можна використовувати як основу під макіяж або як самостійний засіб для створення природного та сяючого образу. Підходить для всіх типів шкіри. Об'єм 50 мл.

Призначення
Вирівнює тон шкіри, а також захищає від шкідливого впливу ультрафіолетових променів. Зволожує, коригує та приховує недоліки шкіри.

Активні інгредієнти
Гіалуронова кислота: має здатність утримувати воду у відсотках, еквівалентних її вазі в тисячі разів. Зволожує епідерміс та відновлює волокна, що підтримують тканини шкіри. Завдяки своєму регенеруючого та загоюючий ефект він також зменшує сліди або дефекти на поверхні шкіри.
Вітамін С: запобігає та зменшує гіперпігментацію шкіри, спричинену сонячним випромінюванням, пригнічуючи вироблення меланіну. Підвищує пружність та еластичність шкіри, помітно зменшуючи зморшки та запобігаючи їх появі, оскільки бере участь в утворенні колагену.
Морський колаген: має здатність виробляти плівкоутворюючий ефект, він створює невидиму плівку, що забезпечує негайний підтягуючий ефект. У довгостроковій перспективі він стимулює фібробласти до вироблення нового колагену, щоб зробити шкіру гладкою та еластичною.
Центела азіатська: має регенеративні властивості, оскільки стимулює фібробласти і збільшує вироблення колагену типу I та III. Це допоможе відновити шкіру та відновити її пружність та еластичність. Крім того, він має антиоксидантні властивості, зменшуючи шкідливий вплив забруднення.
Бетаїн: природний фактор гідратації, який може фіксувати до 10 молекул води у своїй молекулі. Зменшує подразнення та зміцнює шкірний бар'єр. Сприяє зростанню фібробластів, сприяючи регенерації шкіри та стимулюючи утворення колагену.

Спосіб застосування
Нанесіть крем на шкіру обличчя та шиї, рівномірно розподіляючи його легкими масажними рухами. Повторюйте застосування кожні дві години, якщо ви перебуваєте на сонці.

Склад:
Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Titanium Dioxide, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Propanediol, Hydrogenated Polydecene, Glyceryl Stearate, Silica, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ci77499, Peg-100 Stearate, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Ci77492, Octocrylene, Polyhydroxystearic Acid, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Ethyl Ascorbic Acid, Sorbitan Stearate, Hydrolyzed Collagen, Centella Asiatica Extract, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate, Squalane, Magnesium Aluminum Silicate, Glycerin, Cetyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Alumina, Stearic Acid, Xanthan Gum, Ci77491, Benzyl Alcohol, Sodium Phytate, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Bht, Lecithin, Potassium Sorbate, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, ß-Sitosterol, Dipotassium Edta, Parfum.

Сонцезахисний BB крем для обличчя SPF30 Averac BB Cream SPF30
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.