Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧИЙ, ВІДНОВЛЮЮЧИЙ НІЧНИЙ КРЕМ З КЕРАМІДАМИ AVERAC FOCUS MOISTURIZING REVITALIZING CERAMIDE NIGHT CREAM

Час застосування: Ніч
Бренд: Averac
Тип продукту: Крем
Виробник: AMIFAR LABORATORIS S.L.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Регенерація
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Зволожуючий, відновлюючий нічний крем з керамідами Averac Focus Moisturizing Revitalizing Ceramide Night Cream фото
ОПИС

Зволожуючий, відновлюючий нічний крем з керамідами Averac Focus Moisturizing Revitalizing Ceramide Night Cream

Ваша шкіра здається подразненою та чутливою, і на ній з'являються висипання? Час замислитись – можливо, вся справа у порушеному шкірному бар'єрі. Його ознаками є відчуття стягнутості, лущення, підвищена чутливість, схильність до почервоніння та алергічних реакцій, сухість та зневоднення. Зміцнити та відновити ліпідний бар'єр шкіри можна за допомогою правильно підібраного догляду. Нічний зволожуючий регенеруючий крем з керамідами від AVERAC розроблений спеціально для чутливої та сухої шкіри обличчя, до складу якого входять активні інгредієнти у високій концентрації.

Призначення
Нормалізує рівень гідратації, ущільнює шкірний покрив, захищає від втрати вологи та надто швидкого в'янення. Сприяє прискоренню процесів регенерації, успішно бореться з лущенням та сухістю, дарує шкірі ніжне сяйво та бездоганну гладкість.

Активні інгредієнти
Кераміди – дозволяють знизити трансепідермальну втрату вологи, відновлюючи ліпідний бар'єр, підвищують рівень зволоженості шкіри, візуально розгладжують дрібні зморшки.
Гіалуронова кислота – допомагає утримувати вологу в шкірі, створює невагому захисну плівку. Шкіра ущільнюється зсередини, розгладжується і набуває більш свіжого та здорового вигляду.
Центелла азіатська - сприяє регенерації клітин шкіри, загоює мікроушкодження, тонізує, підвищує пружність та еластичність, стимулює утворення колагену.
Алантоїн - пом'якшує і інтенсивно зволожує шкіру, має протизапальні властивості, заспокоює подразнену шкіру.
Сквалан - формує гідроліпідний шар шкіри, пом'якшує та захищає суху та дуже суху шкіру, знижує втрату вологи, зберігаючи еластичність та тонус шкіри.

Спосіб застосування
Наносити на ніч на чисту шкіру масажними рухами до повного всмоктування.

Склад:
Aqua, Glycerin, Propanediol, Peg-100 Stearate, Glyceryl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Betaine, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Glycol Stearate, Squalane, Butyrospermum Parkii Butter, Sorbitan Stearate, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Ceramide Np, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica Extract, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate, Ascorbyl Palmitate, Allantoin, Undecane, Tridecane, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polyglyceryl-10 Laurate, Benzyl Alcohol, Β-Sitosterol, Sodium Phytate, Sodium Hydroxide, Dehydroacetic Acid, Tocopherol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lecithin, Propylene Glycol, Parfum.

Зволожуючий, відновлюючий нічний крем з керамідами Averac Focus Moisturizing Revitalizing Ceramide Night Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.