Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НІЧНИЙ ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КРЕМ ПРОТИ ЗМОРШОК AVERAC ESSENTIAL ANTI-RIDES HYDRATING NIGHT CREAM

Час застосування: Ніч
Бренд: Averac
Тип продукту: Крем
Виробник: AMIFAR LABORATORIS S.L.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Перші вікові зміни
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Нормальна
  • Суха
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Нічний зволожуючий крем проти зморшок Averac Essential Anti-Rides Hydrating Night Cream фото
ОПИС

Нічний зволожуючий крем проти зморшок Averac Essential Anti-Rides Hydrating Night Cream

Нічной крем відновлює, дозволяє видалити речовини, які накопичуються протягом дня, і забезпечує необхідне зволоження для підтримки правильного рівня гідратації. Покращує механізми відновлення і детоксикації шкіри. Повертає життєву силу тканин шкіри. Залишає відчуття гладкої, свіжої та здорової шкіри. Містить високу концентрацію активних інгредієнтів. Без парабенів. Протестовано під дерматологічних контролем. Рекомендується для сухої і нормальної шкіри обличчя.

Призначення
Високий ступінь зволоження.
Уповільнює процеси старіння.
Підвищує еластичність і пружність.
Розгладжує зморшки.

Активні інгредієнти
Аденозинові ліпосоми: аденозин - це органічна молекула, природним чином присутня в клітинах, яка відіграє важливу роль в енергетичному обміні і синтезі рибонуклеїнової кислоти, викликаючи утворення нових клітин і прискорюючи синтез колагену. Підтримує систему шкіри на рівні енергії, необхідної для виконання всіх її життєво важливих функцій, і сприяє утворенню нових структур шкіри.
Бетаїн: сприяє глибокому зволоженню, оскільки він може фіксувати до 10 молекул води у своїй молекулі, зменшуючи відчуття сухості шкіри і волосся, зменшуючи подразнення і зміцнюючи шкірний бар'єр. Це фактор росту фібробластів, що сприяє регенерації шкіри і стимулює утворення колагену.
Алантоїн: сприяє регенерації клітин в шкірі, пошкодженої і ослабленої факторами навколишнього середовища, і підтримує здоров'я шкіри обличчя, захищаючи її. Залишає шкіру м'якою, гладкою і здоровою.
Хіровітон: регулює механізм зволоження шкіри, щоб адаптуватися до різного ступеня зовнішньої вологості.
Гідролізований соєвий білок: утворює на шкірі плівку, яка допомагає зволожувати і захищає від зовнішніх впливів. Зміцнює і живить тканини, ущільнюючи внутрішню структуру епідермісу.
Екстракт виноградних кісточок: потужний засіб проти вільних радикалів і інгібітор перекисного окислення ліпідів. Він володіє пом'якшувальною активністю завдяки фенольним сполукам, які діють шляхом пригнічення ферментативних систем і відповідають за виробництво вільних радикалів. Він також має здатність активувати фактори регенерації клітин.
Екстракт зеленого чаю: уповільнює процеси старіння, допомагає зберегти вологість і свіжість шкіри. Зміцнює захисний шар шкіри, знімає наслідки впливу сонячних променів.
Масло ши: це відмінний регенератор клітин, який може забезпечити безліч переваг завдяки своєму багатому складу, повного вітамінів і мінералів. Дуже багата на вітаміни А і Е, які допомагають збалансовувати, зволожувати, живити і пом'якшувати шкіру. А також вітаміном F, який допомагає оживити шкіру.
Гідролізат колагену: підвищує еластичність шкіри, покращує комфорт і гладкість шкіри. Поживний елемент епідермісу.
Глікозаміноглікани: забезпечують кращу опірність пошкодженої шкірі, покращують колір обличчя, призводять до поліпшення ферментного балансу, необхідного для здорового зовнішнього вигляду шкіри.
Гідролізований еластин: покращує біодинамічні властивості шкіри, підвищуючи її еластичність і живлення. Покращує відновлення поверхневих епідермальних мікропошкоджень. Відновлює життєздатність шкірних тканин і зменшує або запобігає утворенню ліній і зморшок.

Спосіб застосування
Наносити на ніч на обличчя і шию легкими масажними рухами до повного вбирання. Перед нанесенням очистити шкіру обличчя.

Склад:
Aqua, Ethylhexyl Stearate,  Propanediol, Glycerin, Peg-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Triethylhexanoin, Betaine, Lanolin, Glycol Stearate, Squalane, Sorbitan Stearate, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Dimethicone, Hydrolyzed Collagen, Glycosaminoglycans, Hydrolyzed Elastin, Camellia Sinensis Leaf Extract, Vitis Vinifera Seed Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Adenosine, Ascorbyl Palmitate, Lanolin Oil, Butylene Glycol, Propylene Glycol,  Pentylene Glycol , Allantoina, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,  Serine, Urea, Sorbitol, Sodium Lactate, Lactic Acid, Tocopherol, Lecithin, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate, Benzyl Alcohol, Sodium Phytate, Dehydroacetic Acid,  Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sorbic Acid, Β-Sitosterol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Dipotassium Edta, Trisodium Edta, Parfum.

Нічний зволожуючий крем проти зморшок Averac Essential Anti-Rides Hydrating Night Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.