Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДЕННИЙ АНТИВІКОВИЙ КРЕМ ЗІ СТОВБУРОВИМИ КЛІТИНАМИ АЛЬПІЙСЬКОЇ ТРОЯНДИ SPF15 AVERAC ESSENTIAL CELLULES SOUCHES DE ROSE ALPINE CREAM SPF15

Рівень SPF: SPF 15
Час застосування: День
Бренд: Averac
Тип продукту: Крем
Виробник: AMIFAR LABORATORIS S.L.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Захист від сонця
  • Від зморшок
  • Перші вікові зміни
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Денний антивіковий крем зі стовбуровими клітинами альпійської троянди SPF15 Averac Essential Cellules Souches De Rose Alpine Cream SPF15 фото
ОПИС

Денний антивіковий крем зі стовбуровими клітинами альпійської троянди SPF15 Averac Essential Cellules Souches De Rose Alpine Cream SPF15

Денний крем з високою концентрацією активних компонентів. Ідеально підходить для поліпшення текстури, гладкості і рівномірного тону шкіри, типового для молодої шкіри. Бар'єр проти зовнішніх факторів, що викликають погіршення стану шкіри. Нежирна текстура і легко всмоктується. Без парабенів. Протестовано під дерматологічних контролем. Захист від сонця SPF15. Для всіх типів шкіри.

Призначення
Зміцнює, відновлює і підтримує пружність і молодість шкіри.
Покращує бар'єрну функцію, захищаючи від стресу навколишнього середовища і вільних радикалів.
Зберігає активність стовбурових клітин.

Активні інгредієнти
Стовбурові клітини Rosa Alpina: ці клітини мають свої властивості, щоб зберігати активність стовбурових клітин епідермісу нашого тіла, водночас захищаючи їх від стресу навколишнього середовища. Вони покращують бар'єрну функцію шкіри, отже, захищають від стресу навколишнього середовища.
Ретинол: здатність поліпшувати як текстуру, так і гладкість шкіри (зменшення зморшок, тонких ліній і навіть складок, викликаних втратою пружності), а також вирівнювати тон шкіри (має доведений депігментуючий ефект, що робить його здатним помітно послаблювати меланін: плями скупчення).
Розчинний органічний кремній (метилсиланол маннуронат): зміцнення і реструктуризація. збільшує синтез колагену, стимулює регенерацію клітин і утворення волокон колагену і еластину, регулює концентрацію рідини в шкірі. Покращує тон шкіри внаслідок збільшення колагену. Перешкоджає утворенню вільних радикалів і перекисного окислення ліпідів.
Гіалуронова кислота: гіалуронова кислота з високою молекулярною вагою. Вона менше проникає в шкіру, залишається в поверхневих шарах, проте володіє надзвичайною зволожуючою здатністю і
сильним розгладжуючим ефектом, запобігає зневодненню
Мигдальне масло: завдяки високому вмісту жирних кислот і фитостеринов воно є хорошим зволожуючим засобом і епітеліальним регенератором, відновлює ліпідний бар'єр шкіри, запобігаючи можливу втрату води. Володіє пом'якшуючими властивостями і особливо підходить для роздратованої і сухої шкіри.
Масло жожоба: концентрує велику кількість керамідів, маслянистих речовин, що сприяють зволоженню. Її активні сполуки створюють захисний бар'єр проти дисбалансу pH шкіри, який в основному відповідає за втрату вологи. Крім того, оскільки масло багате антиоксидантами, воно зменшує пошкодження клітин, викликане вільними радикалами, і полегшує боротьбу з алергією.
Незамінні жирні кислоти і вітамін Е: допомагають повернути назад і запобігти ранні ознаки старіння шкіри. обидва сприяють поділу колагену і еластину, двох речовин, необхідних для підтримки пружності та молодості шкіри. Дрібні зморшки зменшуються до 25%, пом'якшує шкіру пошкоджену сонячними променями.
Зміст лінолевої кислоти і антиоксидантів: стимулює регенерацію клітин і сприяє виведенню мертвих клітин.
Вітамін Е: покращує гідратаційну здатність верхнього шару шкіри, але, перш за все, це один з найбільш потужних антиоксидантів. Захищає від вільних радикалів, які викликають руйнування шкірних тканин і викликають ранню появу зморшок.

Спосіб застосування
Наносити вранці на очищену шкіру обличчя і шиї легкими масажними рухами до повного вбирання. Прекрасно поєднується з іншими продуктами лінійки Averac.

Склад:
Aqua, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Propanediol, Peg-100 Stearate, Glyceryl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Silica, Dimethicone, Sorbitan Stearate, Glycol Stearate, Methylsilanol Mannuronate, Rhododendron Ferrugineum Leaf Cell Culture Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Β- Sitosterol, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate, Propylene Glycol, Squalane, Benzyl Alcohol, Isomalt, Sodium Phytate, Dehydroacetic Acid, Sodium  Hydroxide, Phenoxyethanol,  Sorbic Acid,  Parfum.

Денний антивіковий крем зі стовбуровими клітинами альпійської троянди SPF15 Averac Essential Cellules Souches De Rose Alpine Cream SPF15
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.