Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛІФТИНГ-КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ IVATHERM GLYKOLIFT LIFTING CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ivatherm
Тип продукту: Крем
Виробник: Ivatherm
Вік: 40+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Антивіковий
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Ліфтинг-крем для обличчя Ivatherm GlykoLift Lifting Cream фото
ОПИС

Ліфтинг-крем для обличчя Ivatherm GlykoLift Lifting Cream

Для збереження краси та молодості шкіри дуже важливо використовувати спеціальну антивікову косметику. Крем проти зморшок з ефектом ліфтингу GlykoLift від французького бренду Ivatherm значно зменшує зморшки на 46% лише через 1 місяць. Завдяки інноваційним інгредієнтам, отриманим за допомогою глікобіотехнології, крем має миттєвий і довгостроковий ефект розгладження зморшок, підвищення яскравості шкіри, дарує чудове відчуття "стирання часу". Це допомагає шкірі боротися з внутрішнім і зовнішнім старінням, відновити свою пружність і еластичність. Рекомендовано для всіх типів зрілої чутливої, нормальної/комбінованої або сухої шкіри. Випускається у баночці об'ємом 50 мл.

Призначення
Ліфтинг-крем покращує пружність і еластичність епідермісу, помітно зменшує глибину мімічних та вікових зморшок на обличчі та шиї. Відомий ефект помітний вже через 3-4 тижні регулярного застосування.

Властивості:

  • Має ефект ліфтингу.
  • Значно зменшує зморшки та тонкі лінії.
  • Відновлює контур обличчя.
  • Забезпечує пружність і еластичність шкіри.
  • Підвищує яскравість шкіри.

Активні компоненти
Glycokine Factor S™ значно зменшує зморшки (на 46% лише через 1 місяць). Натуральні полісахариди, що імітують аналогічні структури шкіри, діють на кератиноцити, а також викликають реакцію фібробластів в дермі. Це допомагає стимулювати вироблення в шкірі гіалуронової кислоти, колагену та еластину, які з віком руйнуються. Завдяки стимуляції їх вироблення поліпшується гідратація й еластичність шкіри, що сприяє згладжування тонких ліній і зморшок.
Фікожувенін – екстракт бурих водоростей, багатий полісахаридами, поліфенолами і поліолами. Стимулює синтез колагену, який зміцнює тендітну тонку шкіру. Бурі водорості містять більш як 60 мінералів і біологічних елементів, понад 12 вітамінів (включаючи каротин, токоферол і фолієву кислоту), а також повний спектр амінокислот.
Гіалуронова кислота – відома як молекулярна губка, може утримувати до 1000 разів більше власного об'єму. Це допомагає запобігти трансепідермальній втраті води і залишає шкіру інтенсивно зволоженою, а також робить її більш м'якою і еластичною.
Олія ши (каріте) ​​сприє зволоженню та живленню шкіри завдяки вітамінам і жирним кислотам, які підвищують пружність клітинних шарів. Містить фітостероли, що зменшують запалення, подразнення, свербіж і сприяють загоєнню.
Вітамін Е – потужний антиоксидант, який цінується за свої протизапальні властивості, а також сприяє зміцненню бар'єрної функції шкіри.
Термальна вода Herculane має науково доведені заспокійливі та протизапальні властивості, дуже багата на мінерали та олігоелементи. Вона корисна для чутливої шкіри, захищає мікробіом.

Результат
-46% – значно зменшує зморшки через 1 місяць використання.

Рекомендації до застосування
Після очищення нанесіть крем на обличчя і шию, ніжно втираючи його в шкіру. Використовуйте щодня вранці та ввечері.
Для більшого ефекту рекомендується поєднувати крем із сироваткою GlykoLift.

Склад:
Aqua (Water), Glycerin, Squalane, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Peg-75 Stearate, Pentylene Glycol, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Phenoxyethanol, Hydrolyzed Yeast Extract, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ceteth-20, Chlorphenesin, Steareth-20, Hydrogenated Palm Glycerides, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide, Disodium Edta, Polyglucuronic Acid, Laminaria Digitata Extract, Sodium Hyaluronate, Hexyl Cinnamal, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Poloxamer 338, Benzyl Salicylate, Silica, Citric Acid [32903M]

Ліфтинг-крем для обличчя Ivatherm GlykoLift Lifting Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.