Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОЧИЩАЮЧЕ МОЛОЧКО ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ТА КОНТУРУ ОЧЕЙ IVATHERM MULTI-PERFORMANCE CLEANSING MILK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ivatherm
Тип продукту: Молочко
Виробник: Ivatherm
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Обличчя
Призначення товару:
  • Очищення
  • Демакіяж
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Очищаюче молочко для обличчя та контуру очей Ivatherm Multi-Performance Cleansing Milk фото
ОПИС

Очищаюче молочко для обличчя та контуру очей Ivatherm Multi-Performance Cleansing Milk

Просте, але ефективне молочко для щоденного очищення від бруду і макіяжу, що підходить для сухої, дуже сухої і чутливої ​​шкіри. Молочко підвищує власні захисні властивості епідермісу, роблячи його більш стійким до агресивних факторів навколишнього середовища. Крім того, молочко не подразнює шкіру і не викликає почервоніння. 

Призначення
Не дратуючи шкіру і не порушуючи її балансу, це молочко очищає, видаляє макіяж і зволожує шкіру.

Активні інгредієнти
- Термальна вода Herculane - це серце кожного продукту Ivatherm. Науково доведено, що термальна вода Herculane заспокоює чутливу шкіру. Завдяки багатому поєднанню мінералів і олігоелементів, ми беремо давню мудрість його переваг і об'єднуємо її з сучасною ефективною наукою для досягнення оптимальних результатів.
- Гідроксіцераміди - допомагають поверхневим клітинам шкіри «зв'язуватися», допомагаючи бар'єрним функціям шкіри бути більш ефективними, особливо проти втрати вологи.
- Гіалуронова кислота - відома як молекулярна губка, гіалуронова кислота може утримувати у воді до 1000 разів більше власного об'єму. Це допомагає запобігти трансепідермальній втраті води і залишає шкіру інтенсивно зволоженою, а також робить її більш м'якою і еластичною.
- Масло огуречника - завдяки високій концентрації лінолевої кислоти (30%), однієї з незамінних поліненасичених жирних кислот, масло бурачника допомагає очищуючому молочку зволожувати шкіру, не залишаючи відчуття стягнутості після використання.
- Масло ши відомо своєю здатністю знімати свербіж і забезпечувати глибоке зволоження шкіри. Масло ши, яке століттями використовувалося для зволоження шкіри, допомагає шкірі поглинати всі незамінні жирні кислоти, вітаміни і антиоксиданти, що містяться в продукті. Вони роблять шкіру більш еластичною, роблячи її більш м'якою і гладкою.

Застосування
Нанести на обличчя, очі і шию, м'яко масажуючи ватним диском до повного очищення.

Склад
Aqua (Water), PEG-6 Stearate, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), PEG-32 Stearate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Carbomer, Chlorphenesin, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Chlorhexidine Digluconate, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Propylene Glycol Dicaprylate / Dicaprate, Phenoxyethanol, Borago Officinalis Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Trihydroxypalmitamidohydroxypropyl Myristyl Ether, Potassium Sorbate, Xanthan Gum (14104.03).

Очищаюче молочко для обличчя та контуру очей Ivatherm Multi-Performance Cleansing Milk
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.