Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНИЙ КРЕМ З SPF30 ДЛЯ ШКІРИ, СХИЛЬНОЇ ДО ПОЧЕРВОНІННЯ IVATHERM ROSEDERM CREAM SPF30

Рівень SPF: SPF 30
Час застосування: День
Бренд: Ivatherm
Тип продукту: Крем
Виробник: Ivatherm
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Захист від сонця
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Схильна до куперозу
  • Схильна до почервоніння
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Сонцезахисний крем з SPF30 для шкіри, схильної до почервоніння Ivatherm Rosederm Cream SPF30 фото
ОПИС

Сонцезахисний крем з SPF30 для шкіри, схильної до почервоніння Ivatherm Rosederm Cream SPF30

У шкіри, схильної до куперозу або розацеі при впливі ультрафіолету підвищується внутрішкірна температура. Як відомо, це особливо посилює розацеа. Сонцезахисний крем з SPF30 допомогає запобігти пошкодженню від впливу UVA і UVB, має широкий спектр захисту.

Призначення
Крем ефективно зменшує локалізоване почервоніння і захищає від шкідливого впливу ультрафіолету. Заспокоює роздратовану шкіру. Зволожує і живить, допомагаючи їй відновити свій природний фізіологічний баланс. Відмінна основа під макіяж.

Активні інгредієнти
- Термальна вода Herculane - це серце кожного продукту Ivatherm. Науково доведено, що термальна вода Herculane заспокоює чутливу шкіру. Завдяки багатому поєднанню мінералів і олігоелементів, ми беремо давню мудрість його переваг і об'єднуємо її з сучасною ефективною наукою для досягнення оптимальних результатів.
- Альдавін 5X ™- комплекс полісахаридів, отриманий з коричневих і червоних водоростей, який використовується через їх великий вміст мінералів і вітамінів, а також заспокійливих шкіру властивостей. Дерматологи цінують його за доведені результати, особливо за те, що він допомагає зменшити розацеа. Це допомагає зменшити деградацію волокон колагену і еластину, а також зменшити запалення, і запобігти розширенню капілярів. Він зменшує відчуття тепла на поверхні шкіри, особливо для шкіри, схильної до розацеа і куперозу.
- Декстрансульфатом - має протинабрякову дію на шкіру, допомагаючи зменшити почервоніння і набряк роздратованою шкіри. Це допомагає шкірі відчувати себе менш стягнутої, більш еластичною і комфортною. 
- Альфа-бісаболол - натуральний екстракт лісів Амазонки, який використовується вченими для його заспокійливої ​​дії.
- Косметичні зелені пігменти - тонко впливають на шкіру, зменшуючи появу почервоніння на шкірі.

Застосування
Наносити вранці на чисту шкіру обличчя. Увечері нанести крем Rosederm для чутливої ​​шкіри.

Склад
AQUA (WATER), DIISOPROPYL SEBACATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, HOMOSALATE, ISOHEXADECANE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, POLYGLYCERYL-6 STEARATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, DICAPRYLYL CARBONATE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CERA ALBA (BEESWAX), GLYCERYL STEARATE, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, PEG-100 STEARATE, PEG-8, GLUCONOLACTONE, MICA, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, GARCINIA INDICA SEED BUTTER, SODIUM BENZOATE, POLYGLYCERYL-6 BEHENATE, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM HYDROXIDE, BISABOLOL, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, SODIUM DEXTRAN SULFATE, XANTHAN GUM, NEORUSCOGENIN, ASPARAGOPSIS ARMATA EXTRACT, DISODIUM EDTA, RUSCOGENIN, ASCOPHYLLUM NODOSUM EXTRACT, T-BUTYL ALCOHOL, GLYCINE SOJA OIL, PHENOXYETHANOL, CALCIUM GLUCONATE, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHEROL [IVA-98RCCSPF01].

Сонцезахисний крем з SPF30 для шкіри, схильної до почервоніння Ivatherm Rosederm Cream SPF30
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.