Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ТОЛЕДЕРМ КОНТРОЛЬ ЗАСПОКІЙЛИВИЙ ДОГЛЯД URIAGE TOLEDERM CONTROL SOOTHING CARE

Бренд: Uriage
Тип продукту: Крем
Виробник: Uriage
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Захист
  • Від подразнення шкіри
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Алергічна
  • Гіперчутлива
  • Чутлива
Країна реєстрації: Франція
Толедерм Контроль заспокійливий догляд Uriage Tolederm Control Soothing Care фото
ОПИС

Толедерм Контроль заспокійливий догляд Uriage Tolederm Control Soothing Care

Повітряний крем з мінімалістичною формулою спеціально розроблений для чутливої, інтолерантної, гіперреактивної та алергічної шкіри. Він миттєво заспокоює, зволожує, захищає та забезпечує тривалий комфорт. Завдяки своїй формулі з 3-ма активними природними інгредієнтами [термальна вода Урьяж + поліуроніди водоростей + рослинний сквалан], цей засіб догляду зміцнює шкірний бар’єр і підвищує поріг чутливості шкіри, що дозволяє контролювати подразнення, поколювання, відчуття жару та стягнутості шкіри. Тюбик з помпою без доступу повітря – сучасний та легкий у застосуванні. Випускається об'ємом 40 мл.

Призначення
Контролює реактивність шкіри, миттєво заспокоює відчуття дискомфорту, зволожує.

Активні компоненти 
Тріо активних природних інгредієнтів обмежує проникнення подразнюючих речовин на поверхні шкіри.
Термальна вода Урьяж контролює 3 нейрорецептори, які залучені у механізмі чутливості шкіри. Завдяки цьому підвищується поріг чутливості. 
Поліуроніди водоростей у поєднанні із природною термальною водою Урьяж усувають подразнення,  миттєво заспокоюють і надовго повертають відчуття комфорту. Фітосквалан. 
94% інгредієнтів природного походження.

Результат 
Миттєво заспокоює. Дослідження під дерматологічним контролем протягом 28 днів, застосування двічі на день, 20 осіб з інтолерантною та реактивною шкірою, схильною до алергії. Самооцінка.
8-годинне зволоження: +40%. Дослідження за участю 10 жінок, через 8 годин після одноразового нанесення. Інструментальне вимірювання методом корнеометрії.
Реактивність шкіри: -46%.
«Тест на поколювання», проведений під дерматологічним контролем за участю 15 дорослих добровольців з чутливою та гіперреактивною шкірою: зниження чутливості шкіри.

Рекомендація до застосування
Наносити вранці та ввечері на очищену суху шкіру обличчя.

Склад:
AQUA (WATER, EAU) - CETEARYL ETHYLHEXANOATE - SQUALANE - DICA PRYLYL ETHER - DIGLYCERIN - GLYCERIN - POLYGLYCERYL-6 DISTEA RATE - 1,2-HEXANEDIOL - JOJOBA ESTERS - ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER - HYDROXYACETOPHENONE - POTAS SIUM - CETYL PHOSPHATE - CETYL ALCOHOL - POLYGLYCERYL-3 BEESWAX - XANTHAN GUM - TOCOPHE RYL ACETATE - SODIUM HYDROXIDE - HYDROLYZED ALGIN - TOCOPHEROL.

Без консервантів, спирту, феноксіетанолу, етоксильованих емульгаторів, летких силіконів, похідних переробки нафти Без ароматизаторів. Фізіологічний pH. 
Тестовано під контролем дерматологів на чутливій, інтолерантній та алергічній шкірі.

Толедерм Контроль заспокійливий догляд Uriage Tolederm Control Soothing Care
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.