Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗУБНА ПАСТА "ДЛЯ ЗДОРОВ'Я ПОРОЖНИНИ РОТА" BIOREPAIR ORAL CARE PERIBIOMA PRO GENGIVE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Biorepair
Тип продукту: Зубна паста
Виробник: Coswell S.p.A.
Вік: 12+
Класифікація:
  • Мас-маркет
  • Доглядова
Зона застосування: Порожнина рота
Призначення товару:
  • При пародонтиті
  • Очищення зубного нальоту
  • Свіже дихання
  • Від запалення ясен
  • Відновлення
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Італія
Країна реєстрації: Італія
Зубна паста
ОПИС

Зубна паста "Для здоров'я порожнини рота" Biorepair Oral Care Peribioma PRO Gengive

Зубна паста "Для здоров'я ротової порожнини" Peribioma PRO - це інноваційна зубна паста з натуральними компонентами, діє не тільки на симптоми, але і на основні причини захворювання слизової та м'яких тканин ротової порожнини. Формула з microrRepair®BIOMA, яка входить до складу пасти нейтралізує симптоми та бореться з причинами пародонтиту, сприяючи підтримці нормальної мікробіоти порожнини рота. Вона ідеально підходить для профілактики та лікування захворювання ясен та слизової (гінгівіт, пародонтит, пародонтоз, стоматит та др.) Індекс абразивності: RDA 50. Рекомендується використовувати для дорослих та дітей віком від 12 років. Випускається у тубі, об'єм 75 мл.

Призначення
Має антибактеріальну та антисептичну дію, загоює та знімає запальні процеси, стимулює місцевий імунітет, відновлює мікробіоту ротової порожнини. Має виражену антиоксидантну, заспокійливу, противірусну, протигрибкову, захисну та відновлюючу дію. Ефективно бореться з кровоточивістю та набряклістю ясен, запобігає утворенню нальоту та пігментації. Надійно захищає від карієсу.

Активні компоненти
MicroRepair®BIOMA - це біоміметичні кристали гідроксіапатиту з додаванням спеціальних пробіотиків з інноваційною дією. Вони відновлюють зубну емаль, захищаючи її від зубного нальоту, і допомагають запобігти запаленню та кровотечі ясен. Пробіотики стимулюють імунну систему та сприяють підтримці нормальної мікробіоти порожнини рота. Відновлюють баланс мікробіоти та підтримують здорову мікрофлору в порожнині рота.
Хіоська мастика запобігає запаленню ясен.
Комплекс з вітамінами А, С, Е, живить і зміцнює ясна,.
Гіалуронова кислота забезпечує глибоке зволоження тканин парадонту.
Іони цинку пригнічують зростання патогенної флори, перешкоджають утворенню зубного нальоту та появі неприємного запаху з рота.

Рекомендація до застосування
Видавіть пасту розміром із горошину на зубну щітку та чистіть зуби 2-3 хвилини. Потім промийте порожнину рота водою.

Склад:
Aqua, Zinc Hydroxyapatite*, Sorbitol, Glycerin, Hydrated Silica, Silica, Cocamidopropyl Betaine, Cellulose Gum, Zink PCA, Aroma, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum Oil, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Retynil Palmitate, Sodium Hyalurona , Spirulina Platensis Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Eucaliptus Globulus Leaf Oil, Bifidobacterium *, Lactobacillus *, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Annuus Seed Oil, BHT, Limonene, Eugenol, CL 77891, CL 73360, microRepairBIOMA.

Без фтору, содіум лаурил сульфату (SLS), парабенів, діоксид титану, хлоргексидину, триклозану.

Зубна паста "Для здоров'я порожнини рота" Biorepair Oral Care Peribioma PRO Gengive
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.