Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СКІНОРМІЛ ФЕМІНА КАНДІЖЕЛЬ ГЕЛЬ ПРИ ГРИБКОВІЙ ІНФЕКЦІЇ ІНТИМНОЇ ЗОНИ SKINORMIL FEMINA CANDIGEL INTIMATE CLEANSING GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Skinormil
Тип продукту: Гель
Виробник: AG. France
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Інтимна зона
Призначення товару:
  • Антибактеріальна дія
  • Від подразнення шкіри
  • Очищення
  • Проти свербежу
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Подразнена
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Скінорміл Феміна Кандіжель гель при грибковій інфекції інтимної зони Skinormil Femina Candigel Intimate Cleansing Gel фото
ОПИС

Скінорміл Феміна Кандіжель гель при грибковій інфекції інтимної зони Skinormil Femina Candigel Intimate Cleansing Gel

Гель для інтимної гігієни при молочниці Феміна Кандіжель розроблений для догляду за інтимною зоною у разі розвитку грибкових або інших інфекцій. Ці хворобливі стани характеризуються, як правило, свербінням, подразненнями, порушенням нормального балансу шкіри. Лікувальний гель для інтимної гігієни допомагає впоратися з нездужанням, додатково зволожити, заспокоїти запалення та нейтралізувати грибкову мікрофлору. Рівень рН-8 усуває дискомфорт та покращує стан. Засіб гігієни для жінок має не щільну гелеву консистенцію, відрізняється легким ненав'язливим ароматом. Без сульфатів та парабенів, не пересушує, підтримує оптимальне відчуття комфорту для чутливої шкіри. Випускається у тубі об'ємом 150 мл.

Призначення
Інтимний гель від свербежу призначений для очищення шкірного покриву та слизових в особливих станах, наприклад, при грибкових інфекціях.

Властивості:

  • Засіб для підмивання від молочниці дбайливо та ефективно очищає ніжну шкіру.
  • Знімає свербіж та подразнення, надає свіжості при інфекційному процесі.
  • Допомагає збалансувати порушений рівень кислотності.
  • Містить спеціальний комплекс Антистрес для делікатної зони.

Активні компоненти


Антистрес-комплекс SyriCalm® призначений для захисту чутливої шкіри делікатних місць, яка зазнає частого агресивного впливу гігієнічних процедур, бритви та епілятора. Сірікалм збільшує енергетичний запас клітин, має протизапальну дію, прискорює загоєння, знімає подразнення, відновлює та підтримує ліпідний бар'єр шкірного покриву.


Гель з молочною кислотою при молочниці підтримує оптимальний рН-баланс ніжної області, оберігає мікрофлору від дії грибка та інших інфекцій.


Екстракт алое заспокоює та регенерує пошкоджений та подразнений епідерміс, загоює та відновлює клітини, пом'якшує та зволожує.


Бісаболол, який отримують з лікарської ромашки, має виражену протизапальну та пом'якшувальну дію на слизові оболонки та тонкий шкірний покрив, швидко та ефективно усуває подразнення та сухість, загоює та відновлює пошкоджені тканини.


Піроктон оламін (Piroctone olamine) нейтралізує розвиток грибкової флори (у тому числі роду Candida), знижує відчуття дискомфорту, прибирає печіння та свербіж.


М'яка неіонна очищаюча основа не містить мила і сульфатів, тому запобігає сухості та підтримує цілісність гідроліпідної мантії.

Рекомендації до застосування
Рекомендується використовувати протигрибковий засіб для інтимної гігієни Феміна Кандіжель у періоди активності захворювання, але не більше ніж 7-10 днів поспіль.
Спіньте трохи гелю в долонях і масажними рухами розподіліть по шкірі. Потім ретельно змийте проточною водою комфортної температури.
Кандіжель можна застосовувати вранці та ввечері як самостійний продукт, так і комбінувати з ліками при медикаментозній терапії.

Склад:
Aqua (Water), Glycerin, Cocamidopropyl Betain, Polysorbate 20, Betaine, Coco-glucoside, Sodium Citrate, Piroctone Olamine, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Phenetyl Alcohol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Bisabolol, Disodium Edta, Sodium Hydroxide, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phragmites Kharka Extract, Poria Cocos Extract, Sodium Benzoate, Tocopherol, Lactic Acid.

Скінорміл Феміна Кандіжель гель при грибковій інфекції інтимної зони Skinormil Femina Candigel Intimate Cleansing Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.