Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОНЦЕНТРАТ З ПРОБІОТИЧНИМИ ФРАКЦІЯМИ ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ І ЗАХИСТУ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ VICHY MINERAL 89 PROBIOTIC FRACTIONS CONCENTRATE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Vichy
Тип продукту: Концентрат
Виробник: Vichy Laboratoires
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Обличчя
Призначення товару:
  • Зміцнення
  • Відновлення
  • Захист
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Концентрат з пробіотичними фракціями для відновлення і захисту шкіри обличчя Vichy Mineral 89 Probiotic Fractions Concentrate фото
ОПИС

Концентрат з пробіотичними фракціями для відновлення і захисту шкіри обличчя Vichy Mineral 89 Probiotic Fractions Concentrate

Найчастіше в умовах великого міста загальний обсяг стрес-факторів шкіри починає превалювати над можливостями захисних функцій шкіри. Вони призводять до прояву видимих ​​слідів втоми: тьмяного кольору обличчя, зниження еластичності, дрібних зморшок, нерівного тону шкіри. Для зменшення наслідків стресу та слідів втоми необхідно підтримувати шкіру ззовні за допомогою догляду. Зміцнюючий і відновлюючий концентрат з пробіотичними фракціями Mineral 89 Probiotic Fractions покликаний боротися зі слідами щоденного стресу та втоми шкіри обличчя. Засіб гіпоалергенний і підходить для догляду за будь-яким типом шкіри, у тому числі чутливою. Підходить для нанесення на область довкола очей. Випускається обсягом 30 мл.

Призначення
Сприяє відновленню бар'єру шкіри та посиленню її захисних властивостей з видимими результатами на шкірі. Підвищує стійкість шкіри до факторів стресу. Розгладжує дрібні зморшки.

Що таке пробіотик - це сукупність живих мікроорганізмів, які при користуванні в розумних кількостях надають сприятливий вплив на організм людини і його захисні функції. У косметиці пробіотик використовується у вигляді фракції. Це означає, що в процесі виробництва отримують спеціальну біомасу мікроорганізмів, і в готовому продукті використовуються вже неживі мікроорганізми, при цьому здатні проявляти ефективність і корисні властивості на шкірі.

Активні компоненти
Фракція пробіотика зміцнює захисний бар'єр шкіри, покращуючи її захисні функції.
Вітамін-антиоксидант бореться з наслідками процесів окиснення, що відбуваються через вплив факторів зовнішнього середовища.
Вулканічна термальна вода Vichy збагачена 15 мінералами, захищає та зміцнює бар'єр шкіри.
Гіалуронова кислота розгладжує шкіру, забезпечує ефективне зволоження.

Результат
Після очищення як перший крок догляду для відновлення шкіри нанесіть 1-2 краплі на шкіру обличчя і 1-2 краплі на область навколо очей Використовуйте вранці і ввечері.

Рекомендації до застосування
Після очищення як перший крок догляду для відновлення шкіри нанесіть 1-2 краплі на шкіру обличчя і 1-2 краплі на зону навколо очей. Використовуйте вранці і ввечері.

Склад:
AQUA / WATER / EAU NIACINAMIDE PROPANEDIOL PEG/PPG/POLYBUTYLENE GLYCOL-8/5/3 GLYCERIN GLYCERIN METHYL GLUCETH-20 PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL CARBOMER SODIUM HYALURONATE TOCOPHEROL HYDROXYACETOPHENONE CITRIC ACID VITREOSCILLA FERMENT CAPRYLYL GLYCOL BIOSACCHARIDE GUM-1 MALTODEXTRIN BUTYLENE GLYCO.

Запах продукту обумовлений результатом процесу ферментації пробіотиків.

Концентрат з пробіотичними фракціями для відновлення і захисту шкіри обличчя Vichy Mineral 89 Probiotic Fractions Concentrate
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.