Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ-ГЕЛЬ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ЗВОЛОЖУЮЧИЙ З ВІТАМІНОМ С SESDERMA C-VIT REVITALIZING GEL CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Крем-гель
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 25+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Омолодження
  • Відновлення
  • Захист
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Комбінована
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Крем-гель для обличчя зволожуючий з вітаміном С SesDerma C-Vit Revitalizing Gel Cream фото
ОПИС

Крем-гель для обличчя зволожуючий з вітаміном С SesDerma C-Vit Revitalizing Gel Cream

C-VIT Крем-гель – це нова текстура для комбінованої шкіри. Потужний антиоксидантний коктейль з вітаміном С останнього покоління, інкапсульованого в ліпосоми з високим рівнем проникнення в шкіру.

Призначення
Надає сильну антиоксидантну дію – нейтралізує вплив вільних радикалів, знижує шкоду від сонячних променів, підвищує стійкість шкіри до несприятливих факторів зовнішнього середовища.

Властивості
У складі крем-гелю містяться вітамін С і гінкго білоба, які надають відновлену та омолоджуючу дії, природні антиоксиданти птеростільбен і кверцетин, а також рослинні освітлюючі і світловідбиваючі комплекси. Всі компоненти підібрані таким чином, щоб посилювати дію один одного, і забезпечувати максимально повний омолоджуючий ефект. Засіб рекомендується застосовувати і для боротьби з наявними ознаками старіння, і для запобігання їх появи.

Активні компоненти
Гінкго білоба – освітлює пігментні плями, м'яко відбілює шкіру, бореться із зайвою виділенням себума і зміцнює капіляри.
Кверцетин – антиоксидантний компонент з протизапальною та протинабряковою дією. Захищає клітини шкіри, гальмує процес старіння, підвищує тонус.
Антивіковий компонент птеростільбен.
Екстракти солодкого апельсина, солодки і шовковиці – вирівнюють тон, освітлюють шкіру і сприяють зменшенню зморшок

Застосування
Легкими масажними рухами нанесіть крем-гель на чисту шкіру два рази в день - вранці і ввечері. Можна використовувати і в якості доглядового засобу для зони навколо очей.

Склад
Cyclomethicone (Emollient), Cyclopentasiloxane (Skin-Conditioning Agent / Emollient), Dimethicone Crosspolymer (Emulsion Stabilizer), Sesamum indicum (Sesame Oil) (Emollient), Bisabolol (Skin Soothing Agent), Menthyl Lactate (Fragrance Ingredient), Tocopher.

Крем-гель для обличчя зволожуючий з вітаміном С SesDerma C-Vit Revitalizing Gel Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.