Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ЗАСПОКІЙЛИВИЙ З SPF50+ APIVITA BEE SUN SAFE HYDRA SENSITIVE SOOTHING FACE CREAM SPF50+

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: Apivita
Тип продукту: Крем
Виробник: Apivita
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Натуральна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Водостійкий
  • Захист від сонця
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Чутлива
Країна виробництва: Греція
Країна реєстрації: Греція
Сонцезахисний крем для обличчя заспокійливий з SPF50+ Apivita Bee Sun Safe Hydra Sensitive Soothing Face Cream SPF50+ фото
ОПИС

Сонцезахисний крем для обличчя заспокійливий з SPF50+ Apivita Bee Sun Safe Hydra Sensitive Soothing Face Cream SPF50+

Гіпоалергенний BEE SUN SAFE сонцезахисний заспокійливий крем для обличчя SPF50 + з легкою текстурою спеціально розроблений для забезпечення дуже високого захисту чутливої шкіри. Має високу стійкість до води. До складу входять фільтри хімічного походження останнього покоління. Випускається у тубі об'ємом 50 мл.

Сонцезахисні засоби BEE SUN SAFE не тільки захищають шкіру, але й поважають морську екосистему. Вони містять чисті формули на основі інгредієнтів, що біологічно розкладаються, і не включають сонцезахисні фільтри, шкідливі для коралів. APIVITA дотримується відповідального пакування з переробленої сировини. Крім того, упаковки придатні для повторної переробки. 

Призначення
• Забезпечує захист широкого спектра дії від УФА / УФB променів, інфрачервоного випромінювання і синього світла завдяки поєднанню фотостабільних сонцезахисних фільтрів.
• Запобігає і зменшує роздратування за допомогою комплексу на основі ромашки, алое і гіалуронової кислоти.
• Запобігає передчасному старінню з запатентованим екстрактом прополісу.

Активні компоненти


Ромашка - багата α-бісабололом, азуленом і флавоноїдами. Володіє протизапальними і антисептичними властивостями. Традиційно ромашка використовувалася для очищення шкіри голови та волосся, і в ароматерапії, чинячи тонізуючу, заспокійливу і розслаблюючу дію.


Прополіс - екстракт прополісу має протизапальні, антисептичні, антиоксидантні та антибактеріальні властивості.
Комплекс сонцезахисних фільтрів широкого спектру дії, екстракт алое, вітамін Е, пантенол, бісаболол, гіалуронова кислота, настій шипшини.        

Рекомендація до застосування
Перед виходом на сонце розподілити достатню кількість засобу на шкірі – приблизно половину чайної ложки. Нанесення меншої кількості засобу значно знижує рівень захисту. Регулярно повторюйте нанесення, особливо після потовиділення, купання чи витирання рушником. Не перебувайте надто довго на сонці.                                               

Склад:
Aqua/Water/Eau, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Ethylhexyl Triazone, Ethylhexyl Salicylate, Isoamyl Laurate, Triheptanoin, Aqua/Water/Eau, Sorbitol, Cocoglycerides, Propanediol, Glyceryl Stearate Citrate, Sodium Stearoyl Glutamate, Propolis Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Panthenol, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Sodium Hyaluronate, Bisabolol, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sorbitan Olivate, Sorbitan Palmitate, Cetyl Palmitate, Triacontanyl PVP, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Hydroxyacetophenone, Citronellyl Methylcrotonate, Sodium Hydroxide.

Дерматологічно протестовано на чутливій шкірі. Гіпоалергений.

Сонцезахисний крем для обличчя заспокійливий з SPF50+ Apivita Bee Sun Safe Hydra Sensitive Soothing Face Cream SPF50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.