Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНА ОЛІЯ ДЛЯ ЗАСМАГИ ТІЛА З SPF30 APIVITA BEE SUN SAFE SATIN TOUCH THE PERFECTING BODY OIL SPF30

Рівень SPF: SPF 30
Час застосування: День
Бренд: Apivita
Тип продукту: Олія
Виробник: Apivita
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Натуральна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Для засмаги
  • Захист від сонця
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Греція
Країна реєстрації: Греція
Сонцезахисна олія для засмаги тіла з SPF30 Apivita Bee Sun Safe Satin Touch The Perfecting Body Oil SPF30 фото
ОПИС

Сонцезахисна олія для засмаги тіла з SPF30 Apivita Bee Sun Safe Satin Touch The Perfecting Body Oil SPF30

Сонцезахисна олія для засмаги тіла SPF30 забезпечує захист і сприяє золотистій та стійкій засмазі. Завдяки своїй шовковистій, живильній текстурі олія робить шкіру м’якою та зволоженою.  Залишає на шкірі освіжаючий літній аромат. Випускається в обсязі 200 мл.

Сонцезахисні засоби BEE SUN SAFE не тільки захищають шкіру, але й поважають морську екосистему. Вони містять чисті формули на основі інгредієнтів, що біологічно розкладаються, і не включають сонцезахисні фільтри, шкідливі для коралів. APIVITA дотримується відповідального пакування з переробленої сировини. Крім того, упаковки придатні для повторної переробки. 

Призначення
• Забезпечує захист широкого спектру дії від УФA та УФB випромінювання завдяки поєднанню фотостабільних сонцезахисних фільтрів.
• Посилює та підкреслює природну засмагу шкіри за допомогою екстракту моркви.
• Зволожує та глибоко живить шкіру з оливковою та соняшниковою олією.
• Забезпечує антиоксидантний захист завдяки лікопену та вітаміну Е.                     

Активні компоненти


Олія соняшникова - соняшник є джерелом бета-каротину, і завдяки цьому захищає шкіру і волосся від шкідливого впливу сонячних променів і вільних радикалів.


Морква - морква є джерелом бета-каротину та антиоксидантів, таких як токоферол та вітаміни A і E. Екстракт моркви стимулює оновлення клітин шкіри та відновлює її  еластичність, підтримуючи гладкість та сяяння шкіри. Сприяє золотистій засмазі та допомагає захистити шкіру від впливу УФ-випромінювання. 
Олія оливи, олія виноградних кісточок, олія гранатових кісточок, лікопен, вітамін Е. 

Рекомендація до застосування
Перед виходом на сонце розподілити достатню кількість засобу на шкірі – рівну 2 мг/см2. Нанесення меншої кількості засобу значно знижує рівень захисту. Регулярно повторюйте нанесення, особливо після потовиділення, купання чи витирання рушником. Не перебувайте надто довго на сонці. 

Склад:
Cocoglycerides, C13-15 Alkane, Dicaprylyl Carbonate, Triheptanoin, Coco-Caprylate/Caprate, Isoamyl Laurate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Undecane, Helianthus Annuus Hybrid Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Tridecane, Parfum/Fragrance, Tocopheryl Acetate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Polyglyceryl-6 Oleate, Lycopene, Beta-Carotene, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopherol, Punica Granatum Seed Oil*, Glycine Soja (Soybean) Oil, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Sorbic Acid.          

Дерматологічно протестовано.                

Сонцезахисна олія для засмаги тіла з SPF30 Apivita Bee Sun Safe Satin Touch The Perfecting Body Oil SPF30
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.