Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНИЙ СПРЕЙ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ТА ТІЛА З SPF50 APIVITA BEE SUN SAFE HYDRA MELTING ULTRA LIGHT FACE & BODY SPRAY SPF50

Рівень SPF: SPF 30
Час застосування: День
Бренд: Апівіта
Тип продукту: Спрей
Виробник: Apivita
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Натуральна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Для засмаги
  • Водостійкий
  • Захист від сонця
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Греція
Країна реєстрації: Греція
Сонцезахисний спрей для обличчя та тіла з SPF50 Apivita Bee Sun Safe Hydra Melting Ultra Light Face & Body Spray SPF50 фото
ОПИС

Сонцезахисний спрей для обличчя та тіла з SPF50 Apivita Bee Sun Safe Hydra Melting Ultra Light Face & Body Spray SPF50

Сонцезахисний спрей для обличчя та тіла SPF50 надає миттєве відчуття свіжості та зволожує шкіру. Засіб швидко поглинається завдяки своїй легкій текстурі. Ідеально підходить для захисту шкіри під час літніх прогулянок та відпочинку. Залишає на шкірі освіжаючий літній аромат. Висока стійкість до води. Стійкість до поту і піску. Випускається обсягом 200 мл.

Сонцезахисні засоби BEE SUN SAFE не тільки захищають шкіру, але й поважають морську екосистему. Вони містять чисті формули на основі інгредієнтів, що біологічно розкладаються, і не включають сонцезахисні фільтри, шкідливі для коралів. APIVITA дотримується відповідального пакування з переробленої сировини. Крім того, упаковки придатні для повторної переробки. 

Призначення
• Забезпечує захист широкого спектру дії від УФA та УФB випромінювання завдяки поєднанню фотостабільних сонцезахисних фільтрів.
• Миттєво зволожує шкіру завдяки екстракту морських водоростей, алое та гіалуроновій кислоті.
• Запобігає передчасному старінню із запатентованим екстрактом прополісу.
• Екстракт керобу забезпечує рівномірну та тривалу засмагу.

Активні компоненти


Морські водорості Laminaria digitata - це вид водоростей золотисто-оливкового кольору, що ростуть біля морського узбережжя. Вони поглинають усі необхідні мінерали та мікроелементи безпосередньо з морської води у свої клітини, і у них формується “захисна шкіра”, що захищає їх від висихання під дією сонця, солі та вітру. Ця шкіра діє подібно до нашої шкіри, оскільки створює “захисний щит”, поповнює запаси води у шкірі та сприяє регенерації шкірного бар’єру.


Прополіс - екстракт прополісу має протизапальні, антисептичні, антиоксидантні та антибактеріальні властивості. 
Комплекс сонцезахисних фільтрів широкого спектру дії, екстракт керобу, вітамін Е, пантенол, бісаболол, настій шипшини.

Рекомендація до застосування
Перед виходом на сонце розподілити достатню кількість засобу на шкірі – рівну 2 мг/см2. Не наносити спрей прямо на обличчя. Спочатку нанести на долоні, а потім розподілити на шкірі обличчя. Нанесення меншої кількості засобу значно знижує рівень захисту. Регулярно повторюйте нанесення, особливо після потовиділення, купання чи витирання рушником. Не перебувайте надто довго на сонці. Не піддавайте прямому сонячному впливу немовлят та дітей. Уникайте області навколо очей. 

Склад:
Aqua/Water/Eau, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Isoamyl Laurate, Ethylhexyl Salicylate, Triheptanoin, Sorbitol, C13-15 Alkane, Aqua/Water/Eau, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Microcrystalline Cellulose, Glycerin, Parfum/Fragrance, Maris Aqua/Sea water/Eau de mer, Hydrolyzed Algin, Chlorella Vulgaris Extract, Propolis Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Bisabolol, Inositol, Tocopherol, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Tocopheryl Acetate, Sodium Stearoyl Glutamate, Ethylhexylglycerin, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Polyglyceryl-6 Oleate, Triacontanyl PVP, Disodium EDTA, Citronellyl Methylcrotonate, Hydroxyacetophenone, Citric Acid.

Дерматологічно протестовано.

Сонцезахисний спрей для обличчя та тіла з SPF50 Apivita Bee Sun Safe Hydra Melting Ultra Light Face & Body Spray SPF50
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.