Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНЕ ЗВОЛОЖУЮЧЕ МОЛОЧКО ДЛЯ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ І ТІЛА, SPF 50+ VICHY CAPITAL SOLEIL SOLAR ECO-DESIGNED MILK SPF 50+

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: Vichy
Тип продукту: Молочко
Виробник: Vichy Laboratoires
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Водостійкий
  • Захист від сонця
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Сонцезахисне зволожуюче молочко для шкіри обличчя і тіла, SPF 50+ Vichy Capital Soleil Solar Eco-Designed Milk SPF 50+ фото
ОПИС

Сонцезахисне зволожуюче молочко для шкіри обличчя і тіла, SPF 50+ Vichy Capital Soleil Solar Eco-Designed Milk SPF 50+

Vichy Capital Soleil Solar Eco-Designed Milk SPF 50+ - це легке та зволожуюче сонцезахисне молочко для обличчя та тіла, яке забезпечує захист від сонця широкого спектру дії від променів UVA та UVB. В основі формули використана система фотостабільних фільтрів, термальна вода вулканічного походження та гіалуронова кислота. Активні компоненти блокують вплив UVA та UVB випромінювань та утворює захисний бар'єр на поверхні. Має свіжий аромат і легку консистенцію, яка рівномірно розподіляється, відмінно вбирається в шкіру, не залишаючи білих плям. Формула водостійка, тому захищатиме навіть під час купання, проте для кращого ефекту повторюйте нанесення після водних процедур та оновлюйте протягом дня. Підходить для всіх типів шкіри. Випускається в тубі, об'ємом 75 мл та 200 мл.

Призначення
Захист від UVA та UVB-випромінювання.

Активні інгредієнти
Гіалуронова кислота зменшує непомітну втрату води, забезпечує 24-годинне зволоження.
Вулканічна вода Vichy зміцнює природний захист шкіри.

Рекомендації до застосування
Наносити сонцезахисний засіб безпосередньо перед виходом на сонце. Регулярно оновлюйте нанесення засобу, особливо після купання, інтенсивного потовиділення або витирання рушником. Уникайте зони навколо очей. При попаданні у вічі негайно промийте їх водою.

Склад:
Aqua /Water, Glycerin, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Isopropyl Palmitate, Ethylhexyl Salicylate, Pentylene Glycol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Alcohol Denat., Ethylhexyl Triazone, Zea Mays Starch / Corn Starch, Potassium Cetyl Phosphate, Diisopropyl Sebacate, Oryza Sativa Cera / Rice Bran Wax, Stearic Acid, Palmitic Acid, Peg-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Triethanolamine, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Drometrizole Trisiloxane, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Tocopherol, Xanthan Gum, Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, Myristic Acid, Sodiumhyaluronate, Citric Acid, Parfum / Fragrance. Code F.I.L.. C266655/1.

Гіпоалергенно. Протестований дерматологами на чутливій шкірі.

Сонцезахисне зволожуюче молочко для шкіри обличчя і тіла, SPF 50+ Vichy Capital Soleil Solar Eco-Designed Milk SPF 50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.