Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ ДЛЯ ВАННИ ТА ДУШУ ЗВОЛОЖУЮЧИЙ "АПЕЛЬСИНОВИЙ ЦВІТ" COTTAGE ORANGE BLOSSOM MOISTURIZING SHOWER GEL AND BATH MILK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Cottage
Тип продукту: Гель
Виробник: Groupe Panther
Вік: від 18
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для ванни
  • Для душа
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Гель для ванни та душу зволожуючий
ОПИС

Гель для ванни та душу зволожуючий "Апельсиновий цвіт" Cottage Orange Blossom Moisturizing Shower Gel and Bath Milk

Подаруйте шкірі максимум ніжності та турботи з мінімумом інгредієнтів. Молочко для душу Cottage на 97% складається з натуральних компонентів, які дбайливо зволожують та пом'якшують шкіру, відновлюючи її пружність, м'якість, шовковистість та здорове сяйво. При цьому формула засобу безпечна для навколишнього середовища та швидко розкладається. Його кремова піна та молочна текстура зберігають вологу шкіри та роблять її еластичною та м'якою.

Призначення
97% натуральний склад;
Глибоке зволоження;
Збереження вологи у клітинах;
Підвищення пружності та тонізування;
Пом'якшує та розгладжує покрив.

Властивості
Свіжі та іскристі ноти для чарівної подорожі в серце середземноморського саду, де ніжність кольору апельсина поєднується з ніжністю ванільної основи. Цей приємний і ніжний аромат Cottage заповнює ванну кімнату та обволікає шкіру, протягом дня піднімаючи вам настрій. Формула з нейтральним рН не викликає подразнень чи алергічних реакцій, вона також схвалена дерматологами.

Спосіб застосування
Нанесіть невелику кількість на вологу губку/мочалку або намильте в долонях і нанесіть масажними рухами на шкіру, змийте водою.

Склад:
Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Glycerin, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Citric Acid, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Benzoic Acid, Styrene/Acrylates Copolymer, Propylene Glycol, Citrus Aurantium Amara Flower Extract, Sodium Hydroxide, Glucose, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Linalool, Limonene, Geraniol.

Гель для ванни та душу зволожуючий "Апельсиновий цвіт" Cottage Orange Blossom Moisturizing Shower Gel and Bath Milk
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.