Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ МУЛЬТИФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ І ТІЛА WELLDERMA G PLUS COOLING ESSENCE SOOTHING GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: WellDerma
Тип продукту: Гель
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Розслаблення
  • Пом'якшення
  • Охолоджуючий ефект
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
  • Догляд після сонця
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Гель мультифункціональний для обличчя і тіла WellDerma G Plus Cooling Essence Soothing Gel фото
ОПИС

Гель мультифункціональний для обличчя і тіла WellDerma G Plus Cooling Essence Soothing Gel

Спосіб застосування
Наносити масажними рухами на очищену шкіру, приділяючи особливу увагу ділянкам, схильним до сухості. Не потребує змивання.

Мультифункціональний гель для обличчя і тіла з легкої прозорої текстурою WellDerma G Plus Cooling Essence Soothing Gel ефективно зволожує, пом'якшує, заспокоює і розслабляє втомлену і розпалену шкіру, знімає напругу, що нагромаздилася і дарує шкірі відчуття приємної прохолоди і свіжості.

Призначення
Гаряча і чутлива шкіра моментально заспокоюється і перестає горіти, він відмінно підходить в літній період після засмаги. Заспокійливий гель зволожує втомлену після активного відпочинку шкіру і заповнює її сили. Легка гелева текстура швидко вбирається, не залишаючи липкого фінішу, доставляє вологу в глибокі шари, відновлює і освіжає шкіру.

Активні інгредієнти
Алое віра в складі гелю надає глибоку зволожуючу і пом'якшувальну дію, усуває червоність, полегшує свербіж, стимулює клітинне оновлення, сприяє підвищенню пружності та еластичності шкіри, насичує тканини найважливішими вітамінами і мікроелементами. Сприяє пом'якшенню шкіри і має протизапальну і антиалергічну активність, має антиоксидантну дію, стимулює синтез власних колагенових волокон.
Екстракт лаванди тонізує шкіру, підвищує її пружність і еластичність, покращує стан жирної шкіри, очищаючи і освіжаючи її, при цьому ефективно доглядає за чутливою шкірою, схильної до надмірної сухості. Екстракт лаванди бореться з шкірними запаленнями, загоює ранки, тріщинки, сонячні опіки. Крім цього, він відмінно звужує пори, розгладжує сліди від акне і інших недосконалостей, надаючи шкірі гладкість. Екстракт лаванди бореться з шкірними запаленнями, загоює ранки і тріщинки.

Склад
Purified Water, Denatured Alcohol, Dipropylen Glycol, Propylene Glycol, Aloe Vera Leaf Powder, Cerolata Cherry Blossom Extract, Lavender Extract, Peppermint Leaf Extract, Rosemary Leaf Extract, Martricaria Flower Extract, Butylene Glycol, Trichallose, Carboxylose, Carbose, Pimento-Pichloroide, Thromine-Pichloride, Pitholoide, Pythanolade.

Гель мультифункціональний для обличчя і тіла WellDerma G Plus Cooling Essence Soothing Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.