Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

РОЛИКОВИЙ ВІБРУЮЧИЙ МАСАЖЕР ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ WELLDERMA FACE LIFTING VIBRATING ROLLER

Час застосування: Універсальний
Бренд: WellDerma
Тип продукту: Роллер
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару: Для масажу
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Роликовий вібруючий масажер для обличчя WellDerma Face Lifting Vibrating Roller фото
ОПИС

Роликовий вібруючий масажер для обличчя WellDerma Face Lifting Vibrating Roller

Спосіб застосування
Ретельно очистіть шкіру обличчя. Увімкніть масажер. Утримуйте його за нижню частину ручки. Не стискайте прилад занадто сильно, щоб вібрації вільно прямували до шкіри обличчя, а не «йшли» в руку. Можна використовувати спільно з сироваткою для обличчя.
Можна застосовувати на різних зонах: для масажу обличчя, зони декольте, шиї, на внутрішній поверхні стегон, сідницях, руках або будь-яких інших зонах.

Для вмикання / вимикання вібрації поверніть диск на кінчику ручки масажера «ON / OFF». Щоб поставити або замінити батарею, поверніть диск на кінчику ручки масажера «OFF», щоб вимкнути вібрацію, далі відкрутіть кришку і вставте 1 батарею АА в правильному напрямку, закрутіть кришку. Використовуйте масажер на сухій шкірі або робіть масаж по оліі, крему або сироватці для кращого ковзання. Рухайтеся по напрямку масажних ліній - від центру до периферії і / або знизу вгору. Тривалість масажу не повинна перевищувати 8-10 хвилин. Якщо ви не використовуєте масажер протягом тривалого часу, зберігайте його без батареї.
Масажер НЕ є водонепроникним - НЕ занурюйте його у воду або інші рідини. При необхідності, очистіть масажер м'якою вологою серветкою і протріть насухо. Батарейки в комплект не входять. Зберігати в недоступному для дітей місці. У разі появи роздратування негайно припинити використання

Роликовий вібруючий масажер для обличчя ТМ WellDerma

Призначення
Спрямований на підтяжку овалу, зняття набряклості, загального масажу обличчя. Підходить для тонкої і чутливої ​​шкіри

Властивості
Вібраційний роликовий масажер здійснює 6000 дрібних вібрацій в хвилину, що дозволяє робити інтенсивний комплексний масаж обличчя, м'яко стимулюючи тонус м'язів і забезпечуючи нормалізацію кровообігу. Завдяки вібрації, підвищується ефективність опрацювання м'язової тканини, поліпшуються обмінні процеси і колір обличчя, зменшується набряклість. Завдяки своїй формі, масажер допомагає поліпшити контури обличчя, надає загальну підтяжку контуру. За рахунок вібрації досягається ліфтинг-ефект, вдається ефективно боротися зі зморшками і домогтися вираженого омолоджуючого дії.

Роликовий вібруючий масажер для обличчя WellDerma Face Lifting Vibrating Roller
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.