Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МОЛОЧКО ОЧИЩАЮЧЕ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ "БІО-ХМІЛЬ" STYX NATURСOSMETIC KRAUTERGARTEN BIO MILK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Styx
Тип продукту: Молочко
Виробник: Styx Naturcosmetic
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Від запалення шкіри
  • Звуження пор
  • Очищення
  • Демакіяж
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Австрія
Країна реєстрації: Австрія
Молочко очищаюче для обличчя
ОПИС

Молочко очищаюче для обличчя "Біо-хміль" Styx Naturсosmetic Krautergarten Bio Milk

Молочко для обличчя "Біо-хміль" – це засіб для делікатного демакіяжу та гігієни шкіри будь-якого типу. Випускається обсягом 200 мл.

Призначення
Видаляє макіяж, забруднення шкіри, застійні продукти. Освітлює, звужує пори, ліквідує жирний блиск пористих зон, сприяє усуненню запалень та комедонів. Захищає гідроліпідну мантію епідермісу.

Активні компоненти
Сік листя алое віра зволожує шкіру та відновлює нормальний гідробаланс на її поверхні.
Екстракт хмелю тонізує шкіру, покращує кровообіг, підтримує пружність і еластичність, має антикуперозну та антиакне-дію.
Олія ши та олія жожоба пом'якшують шкіру, заспокоюють і надають їй бархатистість та гладкість, покращує загальний колір обличчя.
Екстракт календули та ромашки заспокоюють шкіру, загоюють пошкодження шкірних покривів, знімають свербіж, почервоніння та подразнення.

Рекомендація до застосування
Нанесіть молочко на ватяний диск і протріть шкіру обличчя та шиї. Залишки засобу змийте теплою водою або заберіть ватним диском.

Склад:
Aqua (water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Butyrospermum Parkii (shea) Butter, Glyceryl Stearate Citrate, Cetyl Alcohol, Glycine Soja (soybean) Oil, Sodium Stearoyl Glutamate, Caprylic/capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil, Anthemis Nobilis Flower Extract, Humulus Lupulus (hops) Extract, Calendula Officinalis (marigold) Flower Extract, Citric Acid, Xanthan Gum, Tocopherol, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol.

Молочко очищаюче для обличчя "Біо-хміль" Styx Naturсosmetic Krautergarten Bio Milk
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.