Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ЗІГРІВАЮЧИЙ АНТИЦЕЛЮЛІТНИЙ ДЛЯ ОБГОРТАННЯ ТІЛА MR.SCRUBBER STOP CELLULITE PEPPER SLIM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Mr.Scrubber
Тип продукту: Крем
Виробник: Mr.Scrubber
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для пружності шкіри
  • Зігріваючий ефект
  • Для масажу
  • Покращення кровообігу
  • Від розтяжок, стрій
  • Зволоження
  • Від целюліту
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Крем зігріваючий антицелюлітний для обгортання тіла Mr.Scrubber Stop Cellulite Pepper Slim фото
ОПИС

Крем зігріваючий антицелюлітний для обгортання тіла Mr.Scrubber Stop Cellulite Pepper Slim

Спосіб застосування
Перед обгортанням необхідно ретельно очистити проблемні ділянки тіла за допомогою скрабу. Після цього ніжними масажними рухами знизу вгору нанести обгортання товстим шаром. Загорнути тіло в плівку, почекати 20-30 хвилин, змити засіб прохолодною водою, уникаючи попадання на слизові оболонки. Обережно, без натиску, витерти шкіру рушником, змастити маслом або кремом. Перед використанням провести тест на чутливість. У процесі використання можливо печіння. Це нормальна реакція шкіри на вплив активних інгредієнтів.

Зігріваюче обгортання помітно зменшує видимі прояви целюліту, розгладжує, пом'якшує шкіру, вирівнює тон, сприяє притоку крові до проблемних ділянок, прискорює процеси відновлення. Ретельно підібрані компоненти підвищують пружність і еластичність шкіри, усувають млявість і в'ялість, підтягують і моделюють силует, зменшують об `єми.

Властивості
Гідролат троянди прискорює місцевий метаболізм, насичує клітини вітамінами і корисними мікроелементами, заспокоює, підвищує тургор, пружність і еластичність;
Гліцерин виводить токсини і продукти розпаду, очищає пори, транспортує корисні речовини в глибокі шари шкіри, розгладжує зморшки, вирівнює і пом'якшує тіло, забезпечує легкий природний ліфтинг тіла
Масло абрикосової кісточки ніжно зволожує шкіру, підвищує її тонус, відновлює еластичність, насичує жирними кислотами, робить тіло гладким і ніжним;
Ніацинамід (водорозчинний вітамін В3) активно оновлює шкіру, стимулює кровообіг і сприяє розщепленню жирових відкладень, перетворюючи їх в енергію, відновлює бар'єрну функцію шкіри, усуває сухість, лущення, підвищує пружність і еластичність;
Екстракт бразильського перцю має яскраву ліполітичну дію, активно спалює жирові відкладення, "розчиняючи" їх оболонку. Крім того, знижує швидкість накопичення жиру, виводить продукти розпаду і тим самим закріплює ефект схуднення.

Результат
Гладка, пружна шкіра, усунення апельсинової шкірки і в'ялості, зменшення об `ємів, вирівнювання тону, підвищення еластичності.

Курс застосування
Використовувати 2-3 рази на тиждень.

Увага!
Обгортання не можна проводити на повний шлунок. Останній прийом їжі не менше ніж за 2:00 до початку процедури. Заборонено наносити засіб при варикозі, наявності на шкірі відкритих ран, подряпин, на область бікіні, пахв, під колінами, в ліктьовому згині.

Склад
Aqua, Rosa odorata Hydrozol, Glycerin, Apricot kernel oil, Niacinamide, Ammonium Acryloyldimethyltaurate / VP Copolymer, Fragrance Hydroxyethylcellulose, Schinus terebinthifolius Extract, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Colorant.

Крем зігріваючий антицелюлітний для обгортання тіла Mr.Scrubber Stop Cellulite Pepper Slim
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.