Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ SESDERMA AZELAC RU + REPASKIN SPF50 (SUN/CR/50ML + SER/30ML)

Рівень SPF: SPF 50
Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Набір
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Омолодження
  • Від фотостаріння
  • Відновлення
  • Захист від сонця
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Набір для обличчя SesDerma Azelac Ru + Repaskin SPF50 (sun/cr/50ml + ser/30ml) фото
ОПИС

Набір для обличчя SesDerma Azelac Ru + Repaskin SPF50 (sun/cr/50ml + ser/30ml)

До складу набору входить:

Крем сонцезахисний для обличчя Sesderma Repaskin Invisible Light Texture SPF50, 50 мл.
Ліпосомірованний фотопротектор в складі крему надає потужний сонцезахисну і відновлючу дію при ушкодженнях, викликаних сонячним випромінюванням. Засіб належить до розряду генної косметики, в його склад входить SHIELD-SYSTEM, яка захищає шкіру від фотопошкоджень на клітинному рівні.
Цей сонцезахисний крем містить високий фактор захисту, щоб запобігти опіку і розвиток еритеми шкіри, викликаної сонячним випромінюванням, завдяки поєднанню фізичних і хімічних фільтрів, які підходять для всіх типів шкіри і фототипів. Крім того, нова технологія SHIELD-SYSTEM не тільки забезпечує захист від сонячних опіків, але також бореться і запобігає фотостарінню і пошкодженню клітин завдяки поєднанню антиоксидантів і репаруючих ферментів. З легкою текстурою для швидкого вбирання, він не залишає білих слідів на шкірі, але і має матуючий ефект і без блиску.

Сироватка ліпосомальна з азелаїновою кислотою - SesDerma Laboratories Azelac Ru Liposomal Serum, 30 мл.
Головний мікроелемент, який відповідає за здоров'я і нормальну життєдіяльність шкіри, - вітамін Е який входить до складу цього косметичного продукту.
Депігментююча сироватка з ліпосомірованими активними інгредієнтами, які впливають на причину походження пігментних плям, вирівнюють тон шкіри. Володіє відбілюючою, протизапальною і антиоксидантною дію, впливаючи навіть на високі фототипи, зменшує постзапальну гиперпігментацию і мелазму. Ліпосомальна сироватка Azelac Ru liposomal serum має ліпосомірований склад активних інгредієнтів з прямою і вибірковою дією на меланоцит. Цей засіб чудово бореться з гіперпігментацією. Сироватка сприяє відновленню, тонізації і живленню шкіри.
Для досягнення бажаного результату сироватку рекомендують використовувати протягом трьох місяців. Наносити засіб необхідно перед сном, розподіляючи масажними рухами. Для жінок старше 30 років.

Набір для обличчя SesDerma Azelac Ru + Repaskin SPF50 (sun/cr/50ml + ser/30ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.