Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛОСЬЙОН ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ ЖИРНОЇ І СХИЛЬНОЇ ДО АКНЕ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ SESDERMA SENSYSES CLEANSER SEBUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Лосьйон
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від вугрів
  • Регулювання жирності
  • При вугрових висипаннях
  • Від подразнення шкіри
  • Очищення
  • Демакіяж
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Жирна
  • Схильна до акне
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Лосьйон для очищення жирної і схильної до акне шкіри обличчя SesDerma Sensyses Cleanser Sebum фото
ОПИС

Лосьйон для очищення жирної і схильної до акне шкіри обличчя SesDerma Sensyses Cleanser Sebum

Лосьйон для очищення жирної і схильної до акне шкіри обличчя SesDerma Sensyses Cleanser Sebum розроблений для бездоганного догляду і зниження вираженості недоліків такого типу шкіри. Містить активний склад, який надає могутню антисептичну і протимікробну дію, допомагає відрегулювати роботу сальних залоз і заспокоїти роздратовану шкіру, очищає і звужує пори, усуває чорні точки і сальні пробки, освітлює зони акне і постакне, бореться з висипаннями, знижує відчуття лущення та свербіж, відновлює нормальний вигляд і структуру шкіри.

Призначення
Глибоке очищення пор;
Знімає запалення;
Антисептична дію;
Вирівнює тон шкіри;
Мінімізує недоліки покриву;
Матує і розгладжує шкіру.

Властивості
Лосьйон швидко і ефективно розчиняє молекули себума і бруду, виводить токсини і усуває жирність, нормалізує роботу сальних залоз, підсилює вироблення колагену, знижує активність мікробів та інфекцій, робить тон рівним, шкіра набуває гладкість і матовість.

Активні компоненти
Ліпосоми прискорюють транспортування поживних речовин на всі рівні дерми в повному обсязі.
Фітосфінгозін бореться з мікробами, перешкоджає розвитку інфекцій, надає антисептичну і протизапальну дію, посилює природний захисний бар'єр.
Пантенол зволожує і утримує вологу, живить, розгладжує.
Цинк, сульфат міді допомагають уникнути поширення інфекції, усувають і підсушують висипання, очищають шкіру і пори, нормалізують клітинну діяльність, прискорюють регенерацію шкіри.
Чебрець сильнодіючий компонент в боротьбі з проблемами шкіри, дерматитами, екземою, акне, знищує мікробну флору, прискорює відновлення покриву.

Результат
Лосьйон допомагає повернути жирній шкірі свіжий вигляд, вирівнює рельєф і тон, сприяє швидкому загоєнню подразнень і виліковує від висипу, дерматиту, акне, матує і освіжає.

Застосування
Лосьйон наносять на ватний диск і очищають шкіру обличчя по масажних лініях.

Склад
Aqua, Pentylene Glycol, Glycerin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Panthenol, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Potassium Azeloyl Diglycinate, Cooper Sulfate, Cetylpyridinium Chloride, Thymus Vulgaris Flower / Leaf Extract, Phytosphingosine HCL, Zinc Chloride, Polyglyceryl-4 Laurate / Sebacate, Polyglyceryl -6 Caprylate / Caprate, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Lecithin, Alcohol, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium EDTA, Sodium Cholate, Sodium Hydroxide, Pantolactone, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Parfum.

Лосьйон для очищення жирної і схильної до акне шкіри обличчя SesDerma Sensyses Cleanser Sebum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.