Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ-ГЕЛЬ СОНЦЕЗАХИСНИЙ ДЛЯ ТІЛА З SPF50 SESDERMA REPASKIN LIGHT FLUID BODY SUNSCREEN SPF50

Рівень SPF: SPF 50
Час застосування: День
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Крем-гель
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Захист від сонця
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Крем-гель сонцезахисний для тіла з SPF50 SesDerma Repaskin Light Fluid Body Sunscreen SPF50 фото
ОПИС

Крем-гель сонцезахисний для тіла з SPF50 SesDerma Repaskin Light Fluid Body Sunscreen SPF50

Крем-гель сонцезахисний для тіла SesDerma Repaskin Light Fluid Body Sunscreen SPF 50 це спеціально розроблений засіб для захисту та інтенсивного відновлення шкіри після сонячного впливу або для підготовки до засмаги. Сонцезахисний флюїд володіє ультра-легкою текстурою, рівномірно лягає на шкіру, швидко полгинається клітинами шкіри, не залишає жирної плівки і слідів на одязі. Допомагає протистояти впливу вільних радикалів і ультрафіолетового випромінювання, запобігає фотостарінню і мінімізує шкідливий вплив окисного стресу. Сприяє підвищенню рівня гідратації покриву, пружності, еластичності, тонізує і регенерує.

Призначення
Інтенсивна захисна дія;
Зміцнює ліпідний шар;
Підтримує оптимальне зволоження на всіх рівнях епідермісу;
Найвищий сонцезахисний фактор SPF-50;
Включає технологію Shields-System (щитовий захист);
Загоює сонячні опіки;
Підвищує стійкість шкіри до ультрафіолету;
Бореться з фотостарінням;
Заспокоює, загоює, відновлює.

Властивості
Легкий лосьйон запобігає руйнуванню і пошкодження клітин шкіри під впливом ультрафіолету, оберігає від фотостаріння і згубного впливу окисного стресу, допомагає зберегти оптимальний рівень зволоження шкіри, наситити вітамінами і мінералами, підвищує пружність, еластичність, збільшує тонус і захисні сили покриву. Робить шкіру м'якшою, витривалішою, не утворює жирної плівки, дарує відчуття свіжості і комфорту.

Активні компоненти
Фізичні та хімічні фільтри захисту від сонця оберігають клітини шкіри від старіння, руйнування структур, зберігають молодість і пружність шкіри, сприяють збереженню цілісності колагенових волокон.
Біологічні фільтри захисту від сонця (екстракт зеленого чаю, ерготионеїн і силімарин) підвищують тонус шкіри, забезпечують зволоження і збереження вологи всередині клітин, тонізують і освіжають, прискорюють регенерацію після опіку і підвищують опірність перед впливом сонця.
Ліпосомірованний екстракт планктону надає могутню антиоксидантну дію, глибоко зволожує кожен з рівнів дерми, запобігає появі зморшок, оберігає від фотостаріння і розвитку ознак в'янення.
Гідролізований колаген забезпечує максимальне зволоження і гладкість покриву, зберігає клітини здоровими, молодими і функціональними.
Екстракти листя камелії і синеголовника приморського - це сильні антиоксиданти, мають виражену заспокійливу і загоювальну дію, знімають запалення, усувають зони подразнень, дарують шкірі м'якість, розгладжують, підтримують тонус.

Результат
Крем-гель для тіла інтенсивно зволожує і омолоджує шкіру, перешкоджає сонячним опікам, сухості, запобігає утворенню зморшок і розвитку ознак старіння, допомагає шкірі залишатися молодою, пружною, здоровою.

Застосування
Засіб наноситься на чисту суху шкіру, рясно рівномірно розподіляється по всій поверхні шкіри за 30 хвилин перед виходом на відкрите сонце. Оновлювати шар захисту рекомендується кожні 2-3 години, якщо приймаєте сонячні ванни тривалий час.

Склад
Physical, chemical and biological filters (green tea, ergothioneine and silymarin), DNA repair enzymes: Photolyases and endonucleases.

Крем-гель сонцезахисний для тіла з SPF50 SesDerma Repaskin Light Fluid Body Sunscreen SPF50
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.