Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СПРЕЙ СОНЦЕЗАХИСНИЙ ДЛЯ ТІЛА З SPF30 SESDERMA REPASKIN SPRAY TRANSPARENTE SPF30

Рівень SPF: SPF 30
Час застосування: День
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Спрей
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Від фотостаріння
  • Захист від сонця
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Спрей сонцезахисний для тіла з SPF30 SesDerma Repaskin Spray Transparente SPF30 фото
ОПИС

Спрей сонцезахисний для тіла з SPF30 SesDerma Repaskin Spray Transparente SPF30

Спрей сонцезахисний для тіла SesDerma Repaskin Spray Transparente SPF 30 забезпечує ефективний захист від ультрафіолету всім типам шкіри, одночасно зволожує і зберігає шкіру молодою і енергійною. Спрей має водостійку формулу, що полегшує його нанесення, прискорює поглинання клітинами покриву, підсилює захисну функцію. Спрей містить натуральні компоненти в ліпосомах, це прискорює постачання корисних речовин в усі шари дерми і підсилює вплив спрею на шкіру. Засіб не залишає неприємних відчуттів і липкості, відмінно сприймається клітинами шкіри, забезпечує надійний захист при тривалому перебуванні на відкритому сонці.

Призначення
Глибоке зволоження;
Надійний захист від UVA і UVB променів;
Легка формула;
Швидко поглинається;
Водостійка формула;
Відновлення клітин на рівні ДНК;
Захист від опіку і фотостаріння;
Забезпечує рівну безпечну засмагу.

Властивості
Ліпосомальний захисний спрей утворює на поверхні шкіри захисну плівку від ультрафіолетового випромінювання, зміцнює ліпідний бар'єр, підсилює захисну функцію шкіри, забезпечує глибоке зволоження на клітинному рівні, прискорює обмінні процеси і регенерацію клітин.

Активні компоненти
SHIELD-SYSTEM (щитовий захист) забезпечує високий рівень безпеки, оберігає клітинні структури від руйнування, старіння, розпаду, підвищує імунітет шкіри, підсилює бар'єрну функцію, допомагає боротися з пігментацією.
Ензими молодості забезпечують і підтримують достатній рівень гідратації клітинних мембран, що гарантує збереження молодості, гладкість і пружність шкіри.
Відновлюючі ферменти активізують клітинне відновлення, оберігають від сонячних опіків, прискорюють внутрішньоклітинні процеси, підтягують шкіру, підтримують її ліпідний бар'єр.
Екстракт зеленого чаю має протизапальну дію, усуває роздратування і прискорює загоєння шкіри, уповільнює процеси руйнування клітин під впливом ультрафіолету, тонізує і освіжає шкіру.
Екстракт розторопші плямистої діє як потужний антиоксидант, оберігає від проявів надмірної пігментації, зберігає клітини шкіри від опіків, запобігає розвитку ознак старіння і руйнування клітин під впливом сонячних променів, тонізує і освіжає шкіру, допомагає боротися з уже існуючими зморшками.

Результат
Легкий прозорий спрей-фотопротектор забезпечує високий рівень захисту шкіри від сонячних опіків та руйнування під впливом ультрафіолету, шкіра зволожена, пружна, тонізована, гладка, засмага рівна і стійка, зменшуються пігментні прояви.

Застосування
Спрей розпилюють на шкіру обличчя і тіла за 30 хвилин до виходу на сонце. Оновлювати захисний шар рекомендується кожні 2 години, особливо, після купання, висушування шкіри рушником і тривалих сонячних ваннах.

Склад
Dimethyl Ether, Alcohol Denat, Butylene Glycol Dicaprylate / Dicaprate, Octocrylene, Homosalate, Benzophenone-3, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Alcohol, C12-13 Alkyl Lactate, Cyclopentasiloxane, Polyurethane-64, Aqua, Arabidopsis Thaliana Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract , Cyclohexasiloxane, Ergothioneine, Glycerin, Hydrochloric Acid, Lecithin, Micrococcus Lysate, Parfum, Phenoxyethanol, Plankton Extract, Polysorbate 20, Potassium Sorbate, Propylene Glycol, Resveratrol Dimethyl Ether, Silybum Marianum.

Спрей сонцезахисний для тіла з SPF30 SesDerma Repaskin Spray Transparente SPF30
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.