Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАЛЬЗАМ ДЛЯ ГУБ СОНЦЕЗАХИСНИЙ З SPF50 SESDERMA REPASKIN LIP BALM SPF50

Рівень SPF: SPF 50
Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Бальзам для губ
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Губи
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Захист від сонця
  • Живлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Бальзам для губ сонцезахисний з SPF50 SesDerma Repaskin Lip Balm SPF50 фото
ОПИС

Бальзам для губ сонцезахисний з SPF50 SesDerma Repaskin Lip Balm SPF50

Бальзам для губ сонцезахисний SesDerma Repaskin Lip Balm SPF-50 це унікальний засіб для догляду за тонкою шкірою губ, який інтенсивно пом'якшує і захищає ніжну шкіру від зовнішнього впливу і раннього старіння. Формула бальзаму включає натуральні екстракти і масла, а також нову технологію SHIELD-SYSTEM, яка має захисну і відновлюючу дію щодо ДНК-клітин шкіри.

Призначення
Зволожує і живить шкіру губ;
Знижує вплив шкідливих факторів навколишнього середовища;
Позбавляє від сухості і тріщин;
Загоює ранки і пом'якшує;
Відновлює ліпідний бар'єр;
Бореться з впливом окисного стресу;
Оберігає губи від ультрафіолету;
Регенерує і омолоджує.

Властивості
Поживний бальзам для губ з захистом від сонця швидко відновлює гідроліпідний баланс шкіри, пом'якшує і відновлює пошкоджені тканини, робить шкіру м'якою, наповнює вітамінами, оздоровлює і оберігає від передчасного старіння.

Активні компоненти
Карнаубський віск має захисну і відновлюючу дію, утворює тонкий невидимий бар'єр проти випаровування вологи, глибоко зволожує і загоює зруйновані волокна, пом'якшує, живить.
Масло какао інтенсивно живить і зволожує тонку шкіру, позбавляє від сухості і лущення, загоює ранки і тріщини, відновлює тканини і клітини.
Кетамін активний антиоксидант, оберігає шкіру на губах від ультрафіолету, перешкоджає її пересиханню, живить і дарує глибоке зволоження, допомагає клітинам зберегти молодість і красу, запобігає старінню і руйнування клітин.

Результат
М'який бальзам забезпечує делікатний комплексний догляд за губами, оптимальну гідратацію, відновлює гідроліпідну мантію, живить вітамінами і мікроелементами, оберігає від пересушування і обвітрювання, захищає від погодних умов і перепадів температури, вільних радикалів і передчасного старіння, робить губи зволоженими, насиченими, м'якими.

Застосування
Нанести бальзам на поверхню губ і рівномірно його розподілити. Застосовувати в міру необхідності.

Склад
Petrolatum, Octocrylene, Homosalate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Lanolin, Ethylhexyl Triazone, Ethylhexyl Salicylate, Caprylic / Capric Triglyceride, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Polyglyceryl-3 Beeswax, Cetyl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Glyceryl Behenate, Garcinia Indica Seed Butter, Alcohol , Aqua, Arabidopsis Thaliana Extract, Aroma, Ergothioneine, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Hydrochloric Acid, Lecithin, Micrococcus Lysate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Plankton Extract, Polysorbate 20, Potassium Sorbate, Propylene Glycol, Resveratrol Dimethyl Ether, Sodium Chloride , Sodium Cholate, Sucralose, Thermus Thermophillus Ferment, Tocopheryl Acetate, Trideceth-9, Zinc Chloride.

Бальзам для губ сонцезахисний з SPF50 SesDerma Repaskin Lip Balm SPF50
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.