Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ ВІДНОВЛЮЮЧИЙ З КЕРАТИНОМ SESDERMA SESKAVEL REPAIR KERATIN SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся: Пошкоджені
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Для зміцнення волосся
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Очищення
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Шампунь відновлюючий з кератином SesDerma Seskavel Repair Keratin Shampoo фото
ОПИС

Шампунь відновлюючий з кератином SesDerma Seskavel Repair Keratin Shampoo

Шампунь відновлюючий з кератином SesDerma Seskavel Repair Keratin Shampoo - це інтенсивний лікувальний засіб, який швидко відновлює пошкоджені пасма, повертає їм блиск, силу, енергію, робить локони м'якими і слухняними. Головний компонент шампуню кератин, білок, який складає основу волосся, допомагає повернути цілісність і силу кожного пасма, підвищує еластичність, зміцнює структуру, розгладжує волосся, захищає його від зовнішніх чинників, ультрафіолету і перепадів температур.

Призначення
Активне зволоження;
Пом'якшує і відновлює;
Захист від окисного стресу;
Підвищує еластичність пасом;
Надає волоссю блиск і сяйво;
Освіжає і тонізує.

Властивості
Кератиновий шампунь інтенсивно відновлює ослаблені і порушені структури волосся, підсилює власний стрижень, підвищує гідратацію клітин, сприяє гладкості та еластичності пасом, збільшення об'єму та збереженню молодості і блиску.

Активні компоненти
Кератин становить основу волосся, підвищує стійкість пасом, знижує розпушування волосся, надає їм гладкість і блиск.
Пантенол забезпечує зволоження і збереження вологи всередині клітинних мембран, пом'якшує волосся, зміцнює ліпідний бар'єр, сприяє швидкому відновленню пошкоджених тканин, розвитку нових клітин.
Екстракт вівса регулює процеси обміну речовин і регенерації клітин, глибоко зволожує і пом'якшує волосся, підвищує місцевий імунітет.

Результат
Шампунь з кератином допомагає пошкодженому і ослабленому волоссю відновити силу і енергію, знайти м'якість і гладкість, отримати оптимальне зволоження та живлення, зберегти клітини цілими, захищає від ультрафіолету і передчасного старіння.

Застосування
Трохи шампуню розподілити по вологому волоссю, провести нетривалий масаж шкіри голови і волосся по всій довжині, потім промити теплою проточною водою.

Склад
Aqua, Sodium Cocoyl Glycinate, Lauroyl / Myristoyl Methyl Glucamide, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Glycerin, Parfum, Decyl Glucoside, Valine, Threonine, Sodium PCA, Sodium Lactate, Serine, Proline, Phenylalanine, PCA, Panthenol, Isoleucine, Hydrolyzed Keratin , Histidine, Glycine, Chamomilla Recutita Extract, Avena Sativa Kernel Extract, Aspartic Acid, Arginine, Alanine, Propylene Glycol, Sorbitol, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyquaternium-47, Polyquaternium-7, PEG-400, PEG-200, Laureth- 2, Triethylene Glycol, Sodium Hydroxide, Lecithin, Pantolactone, Dipotassium EDTA, Alcohol, Polysorbate 20, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sorbic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol.

Шампунь відновлюючий з кератином SesDerma Seskavel Repair Keratin Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.