Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ ДЛЯ ЩОДЕННОГО ВИКОРИСТАННЯ SESDERMA SESKAVEL FREQUENT USE SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Щоденна гігієна
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Шампунь для щоденного використання SesDerma Seskavel Frequent Use Shampoo фото
ОПИС

Шампунь для щоденного використання SesDerma Seskavel Frequent Use Shampoo

Шампунь для щоденного використання SesDerma Seskavel Frequent Use Shampoo активно доглядає за волоссям, дарує ідеальну чистоту, тривале відчуття свіжості, інтенсивне зволоження і захист від зовнішніх факторів і передчасного старіння. Активна формула шампуню підтримує гідробаланс шкіри голови і волосся, регулює жирність шкіри, знижує ламкість волосся, зміцнює і розгладжує пасма. Вітаміни та рослинні екстракти інтенсивно відновлюють структуру волосся, пошкодженого хімічними процедурами завивки і фарбуванням, використанням гарячих засобів для укладання і дії ультрафіолету.

Призначення
Активно очищає шкіру і волосся;
Живить, зволожує і тонізує;
Стимулює регенерацію клітин;
Підвищує вироблення колагену;
Посилює імунітет волосся і шкіри;
Розгладжує, освіжає, ароматизує.

Властивості
Шампунь призначений для частого використання, містить компоненти для швидкого відновлення пошкоджених клітин, робить волосся м'яким, слухняним, енергійним, підвищує еластичність, нормалізує гідробаланс і жирність.

Активні компоненти
Екстракт вівса пом'якшує, зволожує шкіру і локони, підвищує енергію волосся, стимулює обмінні процеси, прискорює відновлення тканин.
Пантенол глибоко зволожує клітини на всіх рівнях дерми, зберігає необхідний рівень зволоженості клітин, допомагає загоювати і вирівнювати стрижні волосся, запаює лусочки, додає волоссю гладкість і м'якість.
Вітамін Е забезпечує захист від вільних радикалів, живить, зволожує, пом'якшує, зберігає від старіння.

Результат
Шампунь для частого застосування швидко повертає будь-якому типу волосся чистоту і свіжість, усуває молекули забруднень і шкірного жиру, нормалізує гідроліпідний баланс шкіри, відновлює порушені структури пасом, знімає лущення і оберігає від сухості.

Застосування
Шампунь наносять на вологе волосся, масажують шкіру голови і локони утвореної піною, потім змивають проточною водою. Можна застосовувати щодня.

Склад
Aqua, Sodium Laureth Sulfte, Cocamidopropyl Betanie, Poliquaternium 7, Cocamide DEA, PEG-300, Avena Sativa Extract, Magnesium Laureth Sulfate, Glycereth-Go Isostearate, Propilenglycol, Panthenol, Di-Alpha- Tocopherol Acetate, Disodium Laureth Sulfosuccionate, Magnesium Sulfate, Glycol Distearate, Cocamide Mea, Laureth-10, Alcohol Denat, Laureth-2, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Citric Acid, Benzoic Acid, Formaldehyde, Parfum.

Шампунь для щоденного використання SesDerma Seskavel Frequent Use Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.