Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ ДЛЯ ВОЛОССЯ З СУХОЮ ЛУПОЮ І ПСОРІАЗОМ ШКІРИ ГОЛОВИ SESDERMA SESKAVEL UREA SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Волосся
  • Шкіра голови
Призначення товару:
  • Від псоріазу
  • Від подразнення шкіри
  • Відлущування
  • Очищення
  • Проти свербежу
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Пошкоджена
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Шампунь для волосся з сухою лупою і псоріазом шкіри голови SesDerma Seskavel Urea Shampoo фото
ОПИС

Шампунь для волосся з сухою лупою і псоріазом шкіри голови SesDerma Seskavel Urea Shampoo

Шампунь для волосся з сухою лупою і псоріазом шкіри голови SesDerma Seskavel Urea Shampoo усуває сухість і лущення шкіри, лусочки і розшарування кінчиків, неприємну лупу і свербіж. Активний натуральний склад шампуню успішно бореться з сухою шкірою, глибоко зволожує завдяки гліцерину і пантенолу в складі, прискорює злущування верхнього шару дерми і волосся, ураженого себореєю і псоріазом, завдяки наявності сечовини. Живильні речовини і мікроелементи підтримують здоров'я і чистоту шкіри голови і кожного пасма, живлять і підсилюють мікроциркуляцію крові, прискорюють процеси обміну речовина і відновлення клітин.

Призначення
Глибоко інтенсивне очищення;
Активне зволоження шкіри і волосся;
Підвищує еластичність;
Відновлення шкірного покриву і волосяних стрижнів;
Усуває сухість і себорею;
Бореться з псоріазом і подразненням;
Заспокійливий ефект;
Стимулює вироблення колагену і оновлення клітин.

Властивості
Шампунь проти сухої лупи ефективно усуває сухість і свербіж шкіри голови, запобігає випадінню і руйнуванню волосся, виводить токсини і перешкоджає утворенню лупи, глибоко живить і зволожує на клітинному рівні, стимулює розвиток і оновлення клітин, робить шкіру голови зволоженою, еластичною, а волосся гладкими, слухняними, здоровими.

Активні компоненти
Гліцерин підвищує гідратацію тканин і клітин, підсилює коллагеногенез, підтримує гідроліпідний шар, прискорює загоєння і відновлення структур, пом'якшує і очищає волосся і шкіру, розгладжує неслухняні пасма, надає їм еластичність, м'якість і здоровий блиск.
Сечовина сприяє злущуванню клітин епідермісу, дбайливо видаляє себум і забруднення з шкіри голови, надає ефект гідратації коренів, перешкоджає появі сухості, себореї і запальних процесів, має антимікробну дію, допомагає позбутися від лусочок і розшарування.
Аргінін покращує мікроциркуляцію крові в волосяних фолікулах, зміцнює волосся, стимулює ріст, перешкоджає випаданню волосся, заповнює пори і порожнечі, відновлює цілісність волосяного стрижня, розгладжує, додає блиск.
Пантенол зволожує і заспокоює шкіру голови, знімає роздратування і свербіння, прискорюють загоєння пошкоджень і регенерацію тканин, підвищує місцевий імунітет шкіри і волосся, запобігає втраті і ламкості.

Результат
Шампунь для боротьби з псоріазом і сухою лупою ефективно очищає пасма і прискорює їх відновлення, шкіра голови зволожена, пружна і тонізована, волосся слухняне, ідеально чисте, без посічених сухих кінчиків і пошкоджень, без білих пластівців і сальних коренів.

Застосування
Шампунь застосовується в міру необхідності. На вологе волосся нанести трохи засобу, спінити його з водою, розподілити по всій поверхні волосистої частини голови, провести делікатний масаж шкіри і волосся по всій довжині. Потім змити проточною теплою водою до повного зникнення піни.

Склад
10% Urea, Panthenol, Arginine.

Шампунь для волосся з сухою лупою і псоріазом шкіри голови SesDerma Seskavel Urea Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.